2777
2789
عنوان

چه جوری مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مهاجرت کردم انگلیس  تجربه دارم  اما باید اطلاعات کاملی داشته باشم از شرایطت  ...

میگن هزینه‌های لندن خیلی زیاده و یک شهر گرون محسوب میشه ، درست میگن ؟ 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
یا میفرستنت کمپ که نون آب درستم بهت نمیدن  یا همونجا بازداشت میکنن میندازن زندان یا دیپورتت می ...

زندان چرا خوب . فقط میخوام برم.

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
من خودم مهاجرت کردم انگلیس  تجربه دارم  اما باید اطلاعات کاملی داشته باشم از شرایطت  ...

اگه برگردین عقب بین انگلیس و فرانسه کدوم؟

بنظرتون زندگی تو فرانسه چجوریه؟ ارزش داره نسبت به بقیه کشورا؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
اووو...من که از انگلیس خوشم نمیاد...لندن که همش بارونیه 

واقعا به اسم راحته 

همش بارونه 

میومدم برم بیرون تا درمیومدم بازون شروع میشد بارونی که واقعا با بارون اینحا فرق داشت 

ظرف ده دقیقه تا لباس زیرم خیس میشد

میگن هزینه‌های لندن خیلی زیاده و یک شهر گرون محسوب میشه ، درست میگن ؟  

بله دقیقا لندن ششمین شهر گرون دنیا است 

البته خوراکی خیلی ارزونه اما اجاره و کرایه اتوبوس و مترو بالاست 

اما شهرهای دیگه انگلیس ارزوتتره

اگه برگردین عقب بین انگلیس و فرانسه کدوم؟ بنظرتون زندگی تو فرانسه چجوریه؟ ارزش داره نسبت به بقیه کش ...

صد هزار درصد بدون لحظه ای تردید انگلیس رو انتخاب میکنم 

تو کل اروپا انگلیس چیز دیگه ایه 

میتونی ایلتس بگیری ؟

اگه داشته باشم چه مزیتی داره

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
چرا آخه پولمون کمه

خیلیا جونشونو از دس دادن ( دور از جونتون)

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
اگه داشته باشم چه مزیتی داره

ایلتس واجبه برای مهاجرت 

برای مهاجرت قانونی کلا یک مدرک زبان باید داشته باشی مثلا برای المان b2 نیاز داری 

ایلتس رو‌همه جای دنیا قبول دارن 

جزو ندارم ضروریه مهاجرته قانونیه