2777
2789
عنوان

از خدا ممنونم

1719 بازدید | 12 پست

خودم چون هیچ وقت پدری نداشتم که روش بتونم حساب کنم و بهش تکیه کنم همیشه دوس داشتم دختر داشته باشم و پدر قدرتمندی داشته باشه، پدر دخترم البته آدمی هست که بتونه توی بزرگسالی بهش تکیه کنه ولی بعد از جداییم فک کردم دخترم هم با وجود داشتن پدر مثل من ازش محروم میمونه تو کودکی و در کسیر رشدش، 

اما می بینم نامزدم از من بیشتر نسبت به دخترم احساس مسولیت می کنه و به اموراتش حساسه

عروسی دوستش چند روز دیگه است ، استانبول، هر چقدر گفتم برو، گفت بدون شما نمیرم، آوا هم اولین مهری هست که مهد جدی میره مهمه که اینجا باشیم و غیبت نداشته باشه :(

یا مثلا امشبم باغ دوستمون مهمان بودیم دخترم هم بود باهامون چون بچه های دیگه هم بودن، نامزدم اومد گفت آوا خوابش میاد به نظرم ، بغلش کرد بیشتر از یک ساعت تو باغ دور از همه چرخوندش و براش قصه گفت تا خوابش برد، از خدا ممنونم واقعا

خیلی خوشحالم واست 

خوشبختیتون پایدار 💚🌹

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

اووو اکلیلی شدم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگیت خوندم 

دلم برا شوهرت سوخت 

خیانت ک فقط باهم خوابیدن و حرف زدن نیس تو توی ذهنت با امیر ب شوهرت خیانت کردی 

حرفای دوستتم دربارت درست یود 

تو عوض اینکه از امیر فاصله بگیری بدتر باهاش بیرون میرفتی و ...

میگن خوشی میزنه زیر دل ادم همینه 

امیدوارم با امیر خوش باشین 

حیف اصلان بود واقعا 

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

همه زندگیت خوندم  دلم برا شوهرت سوخت  خیانت ک فقط باهم خوابیدن و حرف زدن نیس تو توی ذهنت ...

اصلان سه چهار سال با اون زن رابطه داشته

بدون اینکه مونا بفهمه 

ایا این خیانت نبوده

رابطه جنسی هم داشته

مسافرتم رفته بوده

حیف بوده واقعا

اصلان سه چهار سال با اون زن رابطه داشته بدون اینکه مونا بفهمه  ایا این خیانت نبوده رابطه ...

من نخونده بودم خیانتشو 

ولی در کل ۵۰ مونا ۵۰ اصلان 

دوتاشونم مقصر بودن

دوتاشونم خیانت کردن

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

من نخونده بودم خیانتشو  ولی در کل ۵۰ مونا ۵۰ اصلان  دوتاشونم مقصر بودن دوتاشونم خیانت ک ...

خوب دیگه آدم عشق اولشو یادش نمیره مگه خاطرات فراموش شدنی هست

به خاطر همین داشتن دوست پسر حرام هست

اما انسانها میخوان روشنفکری در بیارن میگن چه اشکال دارع و فلان