2777
2789
عنوان

لعنت به اینجور ادما

75 بازدید | 8 پست

والا پارسال تنهایی رفته بودم بیرون لب دریا، یه پسره نزدیکم شد که شماره بگیره، یکی از اشناهای داییم دیده بود به داییم گفته بود. ( از اونجایی که خیلی ادم تعصبیه رو این چیزا حساسه )

یا یه بار دیگه حوصلم سر رفته بود، رفته بودم پارکه دیگه. اونجا پاتوق دختر پسراست ولی خانواده هم میان. دوباره زنگ زدن به دایی و گزارشمو داده بودن....اخه به شما چه که من کجا میرم هرجا میرم میزارین کف دست خانواده من!

حالا خوبه هربار تنها بودم یا با پسری نبودم چقد عوضین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم روستا زندگی میگرد میگفت قبرستان هم نمیتونی بری یه دل سیر گریه کنی اونجا هم آشنا در میاد.شهربزر ...

اره شهر کوچیک همینش بده.

الان میخوام برم بازار دلم نمیخواد برم چون مطمئنم صدتا آشنا میبیننم.

یعنی یه اتفاقی هم برا ادم بیفته خبرش همه جا میپیچه

دوستم رفت شهر بزرگ انشالله شما هم جایی برید که حال دلتون بهتر بشه

شهر بزرگ شهر غریبه، سختی های خودشو داره باید همه چیو با هم هندل کرد، کار کرد، وسایل خونه، اجازه خونه.

تو شهر بزرگ ادم توش گم میشه والا 

اره شهر کوچیک همینش بده.الان میخوام برم بازار دلم نمیخواد برم چون مطمئنم صدتا آشنا میبیننم.یعنی یه ا ...

من شهر خودمو دوس دارم حس امنی بهم میده. عادت کردم خو گرفتم با این شهر.

فقط کاش این مشکلاتو نداشت و همه سرشون تو کار خودشون بود. همین آشناها که هرجا میری میشناسنت برای آدم دردسر درست میکنن. از همه چیز زندگیتم باخبر میشن.