2777
2789
عنوان

یه سوال از اهوازیا؟

467 بازدید | 46 پست

میخام دماغمو عمل کنم بنظرتون کدوم دکتر خیلی خوبه؟

خودم بین دهاز و همتی دودلم.

دماغمم نیمه گوشتیه.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل نکردم ولی ب دکترای اهوازی اعتماد ندارم.. دختر عموم عمل افتادگی پلک انجام داد بدتر شد... یکی دیگه عمل بینی انجام داد حرف که میزنه انگار از داخل بینی حرف میزنه و.... 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

حسینی اهواز  بنیادی تهران

نمونه کارای حسینی رو ندیدم

بنیادیم نمیشناسم

پیج یه دکتر تهرانیو دارم واقعا کارش عالیه ۴۰تومنم میگیره فقد

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
من عمل نکردم ولی ب دکترای اهوازی اعتماد ندارم.. دختر عموم عمل افتادگی پلک انجام داد بدتر شد... یکی د ...

پیش کی عمل کرد که تو دماغش شد صداش؟؟؟

البته عمل دماغ رو صدا هم تاثیر میزاره

منم بین دهاز و ختمی

ختمی دوستم عمل کرد اصن دماغشو دوس ندارم

تو آموزشگاه یکیو دیدم ازش پرسیدم گفت پیش ختمی عمل کردم فرمش قشنگ بود ولی یکی از سوراخای دماغش کوچیک یکی بزرگتر بود