2777
2789
عنوان

فحش دادن شوهرم

340 بازدید | 24 پست

دخترا میشه بیاین حالم خیلی بده نیاز دارم یکی بهم دلداری بده 😭

شوهرم تازه میخاد کار جدید راه بندازه بعد همش به دوستای قدیمیش زنگ میزنم که بگه بیاین از ما خرید کنید و فلااان..

بعد منم چون چند ساعتی هست داشت حرف میزد کلافه شده بودم از دستش یهو پرخاشگری کردم و گفتم با دوستات حرف نزن و فلان اونم تلفن و ک قط کرد هر چی از دهنش اومد گفت بهم گفت دوستم گفته برو داداش اوضاع خرابه ینی صدای منو شنیده و فلان ابروشو بردم باورتون میشه به همه کسم فش داد  منم کس و ناکسشو آوردم جلو چشمش ولی خیلی پشیمونم نمی‌دونم شوهرم چرا عصبی میشه از کوره در می‌ره فحش میده منم یاد گرفتم دخترا توروخدا یه چیزی بگید داریم بدید تقصیر من بود واقعا؟

همش میگه تو مشکل داری تو سختگیری برا همین من از دهنم میپره

خودشم آدم خوبیه نمی‌دونم ینی تقصیر از منه توروخدا شما نظر بدید!😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میذاری تلفنش تموم میشد بعدا 

فحش زندگی رو خراب میکنه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

عزیزم کاش تحمل میکردیو چیزی نمیگفتی

واسه رفاه تو داشته تلاش میکرده

بعدم وایمیستادی تلفنو قطع کنه بعد تذکر میدادی ن اینکه با صدای بلند بگی ک دوستشم بشنوه جلو دوستش خیط شده 

گرچه بددهنیو اصلا نمیپسندم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

باتلفن حرف میزد کاش چیزی نمیگفتی.مردا رواین قضیه حساسن مخصوصااگه پای دوستاشون وسط باشه چون سوژه میکنن.اونم نباید بدوبیراه میگفت ولی خودت میگی ادمه خوبیه آروم شد برو ازدلش دربیار

خب وقتی گوشیشو قطع کرد بگو میشه یه خواهش ازت کنم اگه گفت بگو یکسر داری با تلفن حرف میزنی خدا بخواد روزیتو میده ازهرجایی باشه توداری اونارو مجبور میکنی بیان پیشت خرید کنن برا کسب وکارت میتونی تودیوار و آگهی بزنی تبلیغ کنی یکم هم وقتتو بزار واسه من خودت خسته نشدی انقدر باتلفن صحبت کردی؟ ولی وقتی داره بادوستش حرف میزنه بلند نگو که دوستش بفهمه

عزیزم کاش تحمل میکردیو چیزی نمیگفتی واسه رفاه تو داشته تلاش میکرده بعدم وایمیستادی تلفنو قطع کنه ب ...

خب ببین بخدا پسرمم دلش گریه میکرد کلافه شدم چیکار میکردم منم دهنم بد شده اینم بگم تو خانوادشونم فحش کلا جایز نیست ینی کسی نمی‌ده حالا نمی‌دونم این چرا اینطوری شد نمی‌دونم قبلاً اصلا از این حرفا نمی‌زد 

خب ببین بخدا پسرمم دلش گریه میکرد کلافه شدم چیکار میکردم منم دهنم بد شده اینم بگم تو خانوادشونم فحش ...

اره ولی تو این دعوا تو ۷۰ درصد مقصری

صبوری لازمه زندگی مشترکه

انقدر کم طاقت نباش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم