2777
2789

فوشای خواهر مادر منطورمه خیلی ناراحتم هرچی میشه به من میگه ج ... منم بهش گفتم مادرته ج ... دیگ شروع کرد فوش دادن بابات گاوه ننت حله منم گفتم خداروشکر مثل بابای تو معتاد نیست و مثل مادرت بی سواد نیست  هی به خواهرم میگه خار...

مادر پدر من هر دو ساده آن با این که مادر پدرک دیپلم پنجاه سال پیش رو دارن ولی خیلی ساده آن منم شروع کردم فوش میدادم اونم فوش میداد از آخر مظلوم نمایی کرد گفت فوشاتو بده می‌خوام برم سرکار فلان انگار که اون ضربه خورده باشه 

خیلی داغونم  دعا کنید برای قلب بیچارم از سادکیم سو استفاده کرد بعد ۴ سال حالا میفهمم که منو نمی‌خواد 

سرزنشم نکنید ناخواسته وارد این بازیای کثیف شدم  شیش سال پیش بهم تجاوز شده بود ومن ۱۶ساله کسیو نداشتم که بهش بگم 

یکی کوچیکترین بی احترامی لفظی به خونوادم کنه واسه همیشه از زندگیم پاکش میکنم چطوری تحمل کردی😵

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل خودش جواب نمیدادم فقط بهش میگفت از فحشهایی که میدی معلومه   سطح فرهنگ ات چه اندازه است و کجا تربیت شدی  و این فحشها بیشتر برای خودتون مناسبه ،لطفا ما رو با خودتون مقایسه نکنید