2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه عنوانی بذارم

300 بازدید | 43 پست

امروز ابجیم زنگ زد بهم گفت یه خبر .....

گفت داداش و زن داداش رفتن یه بچه از شیرخوارگاه آوردن چند وقته کاراشو انجام دادن و امروز موعد تحویل بوده بچه۴۰ روزشه،عصر رفتم دیدم یه دختر کوچولو چقدر ناز و ملوس بود چقدر دلم گرفت برای بچه مثل اینکه از ده روزگی رها شده و اصلا از جزییات خبر ندارم دلم برای معصومیت اون بچه سوخت،داداشم یه پسر که امسال کنکور داد و یه دختر که کلاس نهمه داره،و این فسقلی هم که ته تغاریشون شده 😍

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه شدن مجدد شما مبارک انشاله قدمش برا برادرت و خانمش خیر باشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ولی شرایط سختی میگن داره سپردن حضانت بچه، داداشت با دوتا بچه ک داره تونسته بگیره خیلی خوبه

من داداشمو ندیدم فقط زن داداشم بود با بچه اونقدر کوچولو بود 🥺🥺🥺🥺🥺

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
من داداشمو ندیدم فقط زن داداشم بود با بچه اونقدر کوچولو بود 🥺🥺🥺🥺🥺

شاید ناراحت بشی از حرفم . ولی زنو شوهری که دو تا بچه دارن بچه بزرگشون بزرگه و کنکوری . خودشونم سنشون تقریبا بالاس چه احتیاجی به بچه داشتن