2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه عنوانی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریم بچه هایی که از آغوش گرم پدر و مادر محروم هستن رو تو آغوشمون بگیریم خداشاهده  اکثر کسایی ...

وایییییییی اگه میدیدیش من که یه دل نه صد دل عاشقش شدم طفلکی الان ۴۰ روزشه ۲۶۰۰ وزنش بود،یه دختر ناز 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
من نه کلا استراحت مطلق بودم تا این فرشته به دنیا بیاد خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه برای منم حفظ کنه

ان شاء الله عزیزم موفقیت هاشو ببینی

نه اخه بچه ای که از خون آدم نیست زیاد جالب نیست

یکم سخته گرفتن این تصمیم،باز به اینا گفتن تا چهارماه اگه پدرمادرش پیدا شدن ازتون میگیریم بچه رو،زیاد دل نبندید

یکم سخته گرفتن این تصمیم،باز به اینا گفتن تا چهارماه اگه پدرمادرش پیدا شدن ازتون میگیریم بچه رو،زیاد ...

خیلی بده به نظرم. آدم همش تنش میلرزه پدرمادرش بیان و بچه رو بگیرن. شاید خیلی ها بگن کار خوبی کردن و ثواب داره. ولی به نظرم اولا اصلا احتیاجی به بچه نداشتن و دوم خودشون میتونستن بچه سوم بیارن

خیلی بده به نظرم. آدم همش تنش میلرزه پدرمادرش بیان و بچه رو بگیرن. شاید خیلی ها بگن کار خوبی کردن و ...

والا ما اصلا دخالتی تو زندگیشون نداشتیم و نداریم ولی من میدونستم زن داداشم خیلی بچه میخواد بنظرم نمیشد دیگه چند سال جلوگیری داشته اونجوری که من از حرفاش فهمیدم بنظرم نمیشدن

والا ما اصلا دخالتی تو زندگیشون نداشتیم و نداریم ولی من میدونستم زن داداشم خیلی بچه میخواد بنظرم نمی ...

من باشم اصلا حوصلم نمی‌کشه بچه یکی دیگه رو بخوام بزرگ کنم همیشه هم تن بدنم بلرزه بیان بگیرن بچه رو. میدونی چقد سخته بزرگ کردن یه نوزاد. عمر و جوونی و پول آدم به فنا میره