2777
2789
عنوان

اب وهوای تبریز چطوره؟عروسی دعوتم

117 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها اب وهوای تبریز چطوره؟عروسی دعوتم دخترمم ده ماهشه نمیدونم چی بگیرم براش بخاطراب وهوا،لباس مجلسی بگیرم یا سرهمی و لباس گرم باید تنش کنم؟عروسی توخونست

راهنمایی کنید خواهرا

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه یخبندانه😁

چی بگیرم براش؟بخدا موندم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
هوای تبریز بسیار خنک ومطبوع هست ولی حتما لباس گرم وپشمی بردار که مطمینا سرما میخورید

الهی فداتشم تو دلمو خالی نکن.نمیدونم تو عروسی الان بهش چی بپوشونم؟

الان دیگع روزاشم یخ ! ما بخاری رو روسن کردیم

خب بگین لباس تو عروسی چی بپوشونم برا دخترم؟لباس مجلسی نگیرم نه؟سرده

اخه سرهمی بپوشونم زشت نیست؟

برا عروسی که تو خونه اس خب گرمه برا بیرون سرده منم چند هفته پیش رفته بودم روزاش گرم شباش یخههههه

میگی لباس مجلسی براش بگیرم؟

خب بگین لباس تو عروسی چی بپوشونم برا دخترم؟لباس مجلسی نگیرم نه؟سرده اخه سرهمی بپوشونم زشت نیست؟

اگر نداره میخوای بگیری یه لباسی بگیر بتونی زیرش مثلا یه بلوز تنش کنی یا جوراب شلواری ضخیم اگر سرد بود داخل 

حتما هم براش کاپشن با سویشرت ببر که تو مسیر تردد سردش نشه

کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون   
نه چرا زشت باشه؟ بچه اس دیگه 

میگم ینی حرف درنیارن،امضامو که خوندی...

میگن بعداین همه یه لباس درست نپوشونده 

ولی اگه سرد باشه سرهمی معمولی بگیرم توخونه بپوشه خوبه؟که زیادم پشمی نباشه