2777
2789
عنوان

از کوتاه کردن موهام پشیمون شدم😂👀

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست
نه عزیزم موخوره بخاطر خشکیه ساقه مو ، اشتباه شستن مو . یا ضربه به ساقه مو هست مثلا موهاتو باز بزاری ...

مرسی ازت خوشگلم😍😘😘

الان روغن نارگیل استفاده میکنم 

روغن آرگان که گرفتم هر روز بزنم هردوتاشو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ساقش اسپری کنم یا ریشه؟ بعدش باید برم حموم؟ چقدر باید بمونه رو موهام 

رزماری رو به ریشه بزن و ماساژ بده پوست سرو تا خودش جذب شه.چون ساقه باعث خشکی مو‌میشه.لازم نیست بعدش بزی حموم ولی میتونی قبل حموم هم ایتفاده کنی .هر روز یکم استفاده کنی پر پشت میشه .باید بمونه دیگه .نمیخواد بشوری تا رپزی که موهات کثیف شه

رزماری رو به ریشه بزن و ماساژ بده پوست سرو تا خودش جذب شه.چون ساقه باعث خشکی مو‌میشه.لازم نیست بعدش ...

مرسی عزیزدلم😍😍

روغن ارگانو هم هرروز بزنم ب ساقه ؟الان نارگیل میزنم هردوتاش باهم بزنم؟ 

مرسی ازت خوشگلم😍😘😘 الان روغن نارگیل استفاده میکنم  روغن آرگان که گرفتم هر روز بزنم هردوتاش ...

هر روز که نیاز نیست هر وقت حمام رفتی روغن بزن

اگر هر روز حمام میری به هیچ وجه موهاتو هر روز شامپو نزن همین خودش چربی و رطوبت  مفید کف سرتو از بین میبره و باعث ریزش و خشک شدن مو و کف سر میشه 

هفته ای یبار کافیه مگر اینکه موهات کثیف شده باشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اها  آخه فکر نکنم باز فرقی کنه چون اون مویی که موخوره گرفته رو یکی دوساعت بالاترش کوتاه میکنم ...

نه عزیزم ببین یه قسمت کوچیکی از موهارو محکم میگیری دستت اینجوری موخوره ها میزنن بیرون و هر جا موخوره دیدی فقط موخوره هارو میچینی ولی موهاتو نباید بزنی

🖤🕊
مرسی عزیزدلم😍😍 روغن ارگانو هم هرروز بزنم ب ساقه ؟الان نارگیل میزنم هردوتاش باهم بزنم؟ 

اگانو هر روز نباید بزنی .ترجیحا بعد حموم بزن برا جلوگیزی از موخوره و درخشش .بزار یکم روغن قبلی زو موهات بمونه،بعد ک موهات داشت خشک میسد بعدیرو بزن .

هم روغنش هست ،هم از عطاری یذره رزماری طبیعی میخری ،دوقاشق میریزی تو نصف لیوان ماهیتابه یا قابلمه میح ...

ممنونم قشنگم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁