2777
2789
عنوان

از کوتاه کردن موهام پشیمون شدم😂👀

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست
عزیزم ی شامپو خوب معرفی میکنی؟🥺 شنیدم شوون خوبه

عشقم اول برای موخوره هات برو موخوره گیری کن

بگو نمیخوام موهام کوتاه شو فقط موخوره هاشو با قیچی برام بگیر(حواست باشه حتما با قیچی موخوره گیری کنن از دستگاه استفاده نکنن)

من خودم موخوره داشتم همینکارو کردم

🖤🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام موخوره زیاد میشه یه مدت مرتب هر ماه  دو سه سانت از موهام کوتاه کردم و از برس جوبی و & ...

خیلییییی هم موخوره نداره

الان ۱۰۰ سانته ولی موخوره هاشو هر هفته حوصله کنم هی میچینم بهتر شده نسبت ب قبل 

نمی‌دونم شامپو چی بزنم 

حس میکنم از شامپومه 

اره مطمئنم پیشمون میشم🥺 منم قیچی بره تو موهام دو سه ماه ریزش شدید میگیرم نمی‌دونم بجز ماسک&nbs ...

روغن ارگان عالیهه.رزماری جوشونده هم که دیگه ازمون خودشو پس دادع .حتما استفاده کن

روغن ارگان عالیهه.رزماری جوشونده هم که دیگه ازمون خودشو پس دادع .حتما استفاده کن

رزماری رو چه حوری استفاده کنیم گلم ؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
عشقم اول برای موخوره هات برو موخوره گیری کن بگو نمیخوام موهام کوتاه شو فقط موخوره هاشو با قیچی برام ...

خودم با قیچی میچینم 

ولی بعد میبینم موهام یکی بلند یکی کوتاه شده یجوریم میشه😄طبیعیه؟🥺

خودم با قیچی میچینم  ولی بعد میبینم موهام یکی بلند یکی کوتاه شده یجوریم میشه😄طبیعیه؟🥺

نه برا من اینجوری نشد یبار برو ارایشگاه برات بچینه ببین بازم اینجوری میشه با نه

🖤🕊
رزماری رو چه حوری استفاده کنیم گلم ؟

هم روغنش هست ،هم از عطاری یذره رزماری طبیعی میخری ،دوقاشق میریزی تو نصف لیوان ماهیتابه یا قابلمه میحوسونی ب مدت 20 دقبقه ،بعد ابکش میکنی و اب و میزاری تو یخچال .به مدت یه هفته میتونی به موهات اسپری کنی هر روز

نه برا من اینجوری نشد یبار برو ارایشگاه برات بچینه ببین بازم اینجوری میشه با نه

اها 

آخه فکر نکنم باز فرقی کنه چون اون مویی که موخوره گرفته رو یکی دوساعت بالاترش کوتاه میکنم مکه اینجوری درس نیس؟👀

خیلییییی هم موخوره نداره الان ۱۰۰ سانته ولی موخوره هاشو هر هفته حوصله کنم هی میچینم بهتر شده نسبت ب ...

نه عزیزم موخوره بخاطر خشکیه ساقه مو ، اشتباه شستن مو . یا ضربه به ساقه مو هست مثلا موهاتو باز بزاری هم اسیب میبینه یا اگه بد موهاتو ببندی هم باعث شکستن ساقه مو میشه میگن بهترین روش همون بافتن مو هست که کمتر مو اسیب میبینه 

شامپو زیاد مهم نیست فقط بعد از شامپو کردن روی ساقه موهاتو ماسک مو بزن (به ریشه موهات نزن از فاصله ده سانت به پایین)

بعد از حمام هم موهاتو خیلی ملایم باید با حوله خشک کنی و  آبشو بگیری ترجیحا کمتر هم از سشوار و اتو مو استفاده کن 

موهات حدود ۲۰ درصد که نم داره بهش اسپری دوفاز و روعن آرگان خوب بزن من همینکارا رو میکنم موخوره هام کمتر شدن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
هم روغنش هست ،هم از عطاری یذره رزماری طبیعی میخری ،دوقاشق میریزی تو نصف لیوان ماهیتابه یا قابلمه میح ...

به ساقش اسپری کنم یا ریشه؟

بعدش باید برم حموم؟

چقدر باید بمونه رو موهام