2777
2789
عنوان

از کوتاه کردن موهام پشیمون شدم😂👀

481 بازدید | 40 پست

موهام پایین باسنمه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خرمایی تا حالا هم رنگ نکردم 

وسوسه شده بودم بخاطر چندتا موخوره برم کوتاه کنم الان از سرم افتاده😄

بنظرتون کوتاه کنم یا همینطور که هستن بهشون برسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3،4 سانت بزن فقط حیفه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نمی‌دونم برا موخوره هام چیکا کنم

برو آرایشگاه موخوره گیری کن ،یا خودت نو خونه بباف بشین با حوصله با قیچی موخوره هاشو بگیر 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
اره همین کارو میکنم♥️ شامپو خوب برا مویی که ریشش چربه و ساقش خشکه سراغ نداری عزیزم؟

ن والا عزیزم

بزن تبادل نظرای قدیمی سایت 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
فقط نوک‌گیری کن.حیفه اون موهای بلنده.البته خیلیی سختی داره مراقبتش ولی باز پسیمون میشی

اره مطمئنم پیشمون میشم🥺

منم قیچی بره تو موهام دو سه ماه ریزش شدید میگیرم

نمی‌دونم بجز ماسک 

چه روغنی بزنم بهش 

الان فقط نارگیل میزنم ولی حس میکنم آنچنان آبرسانی نمیکنه

منم موهام موخوره زیاد میشه یه مدت مرتب هر ماه  دو سه سانت از موهام کوتاه کردم و از برس جوبی و  روغن ارگان استفاده کردم و  تقویت کردم بهتر شده 

موی بلندی که سالم نیست هیج زیبایی نداره عزیرم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲