2777
2789
عنوان

شماهم تو دانشگاه....

513 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها شمام تا دانشگاه سر سنگین بودید و با اکیپ کاری نداشتید‌؟؟ یا مثلا خیلی با همه حرف نمیزدید در حد همون 1.2 نفر؟؟ البته من اینجوریم اونم نه با همه در حد دوستای خودم و دخترا نمیتونم برم بین پسرا بگم و بخندم و مشکله واسم شما چطور؟؟؟ و این خیلی بده نه؟ چون تو کلاسمون اکثرا با پسرا حرف میزنن و راحتن و..... 

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکیپ داشتیم دخترونه

منم دارم  ولی کلاس ما بطوری بعضی دخترا میرن با پسرا میلاسن و.....یه جوریه پسرا به من مثل اسکلا نگاه میکنن

تو دانشگاه اصن رفیق ندارم:)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من وارد اکیپ ها نمیشدم یکی دو تا دوست داشتم با همونا اوکی بودم. تازه اونا هم صمیمی نبودن. کلا محیط دانشگاه ما صمیمانه نبود‌چون اکثرا بچه ها خوابگاهی بودن خودشون با همدیگه رفیق بودن و من تهرانی بودم اصلا سمت من نمیومدن اخلاقاشونم خیلی فرق داشت

منم همینطوری بودم،بهتره.

ولی بقیه یطورین نسب به من نگاهشون فک میکنن افسردم یا خیلیییی مغرور

منم فردا برم دانشگاه این شکلی میشم نمیتونم با پسرا راحت باشم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من وارد اکیپ ها نمیشدم یکی دو تا دوست داشتم با همونا اوکی بودم. تازه اونا هم صمیمی نبودن. کلا محیط د ...

وای موافقم خوابگاهیا خیلی با ماها فرق دارن