2777
2789
عنوان

شماهم تو دانشگاه....

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 48 پست
اخه میدونی ما دعوامون شده بود اولش و یه جوری بودیم هممون 

ای بابا چرا همون اول دعوا؟ ولی در کل برای من که دوران خیلی خوبی بود.... اصلا یه فضایی هست دیگه تکرار نمی شه. به نظر من که حیفه نخواهی تجربه کنی. فعال باش. برو توی گروه های فوق برنامه و فعالیت ها. توی ساعات بین کلاس ها با بچه ها باش. حالا یا جمع دخترونه یا قاطی. گوشه گیر نباش که فقط بری سر و کلاس برگردی. از اون فضا نهایت استفاده رو ببر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرا عادی برخورد میکردم ولی فقط یه تعدادیشون. اکثرا اصلا سمت من نمیومدن حتی سلام هم نمیکردن انگار ...

وای تو چقدر منی😂منم همینم تازه بعضی وقتا بدم نگاشون میکنم البته میدونی منم خوشم نمیاد ازشون سر اینکه زود پسر خاله میشن و.... 

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹
ما عادیا رو مسخره میکنن جالبش اینجاست و میگن بهم نمیخوره رفتارمون یا اینا خیلی مثل ماستن😂

برای من که اصلا مهم نیست چی میگن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ای بابا چرا همون اول دعوا؟ ولی در کل برای من که دوران خیلی خوبی بود.... اصلا یه فضایی هست دیگه تکرار ...

باشه عزیزم خودم یه اکیپ دخترونه دارم ولی منتهی اون اکیپ اکثرا رل بودن و کات کردن و دیگ رابطشون درست نشده بعدم دعوا سر این بود که من رفتم وسط گفتم بهم احترام بزارید و اینا پریدن به من😂

من ک اصن اون یکی دو نفر م تعطیل بود  یه عقاب همیشه تنهاست😂

بهتر بابا همونا هم میان آتو میگیرن پخش میکنن

بنظرتون نرماله تو دانشگاه دوست ندارم 🙂چون به شدت درون گرام 

اره بابا منم دارم خیری ندیدم جز فضولی کردن 😂

اره بابا منم دارم خیری ندیدم جز فضولی کردن 😂

من اصلا حال نمیکنم با آدمای تو دانشگاه آزاد 🚶🏼‍♀️❤️‍🩹حس میکنم خیلی درون گرام اونا عین من نیستن 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..