2777
2789
عنوان

دست بچه سوخت😭

266 بازدید | 33 پست

بچه همسایمون پیش داداشم بود ۵دقه اونم داشته زغال داغ میکرده بچه دستشو دراز کرده خورده به اون اهنه ک باهاش ذغالو تکون میدن

ما نفهمیدیم اصلا

مامانش بعد سه روز اومد گفت دستشو دیدیدم داغون شده دقیقا شکل همون گیره سوخته

دلم کباب شد اصلا دیدم 

ازقبل اینکه داداشم بگه ما هیچکدوم نمیدونستیم تازه مامانم ناراحتم شده بود ولی بعدش حالمون گرفته شد

الان چیکار کنیم بنظرتون پماد سوختگی زده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ۳ سه روز

اره گفت من از همه پرس و جو کردم همه گفتن ما نکردیم دیگ فقط شما موندین ماهم گفتیم نکردیم ولی بعدش ک داداشم اومد پرسیدیم ازش گفت اره ولی چیزی نشده بود من همونجا ک دیدم فک کردم مهم نیس

بچه همسایه پیش داداش شما چیکار میکردم مامانش کجا بود 

صبح تا عصر پیش ماست اکثر وقتا مامانش سرکار میره منو خواهرمم داشتیم غذا درست میکردیم مامانم هم نماز میخوند داداشم نگهش داشت

اره گفت من از همه پرس و جو کردم همه گفتن ما نکردیم دیگ فقط شما موندین ماهم گفتیم نکردیم ولی بعدش ک د ...

بهش بگید وظیفه نگهداری بچه در درجه اول با مادر و پدرشه،به چند نفر سپرده بوده که میگه از همه پرسوجو کرده بوده؟؟؟؟

بهش بگید وظیفه نگهداری بچه در درجه اول با مادر و پدرشه،به چند نفر سپرده بوده که میگه از همه پرسوجو ک ...

عصرش پیش خواهرش بوده دخترخودشم تو خونه بوده ولی راست میگه رد سوختگیش عین همون انبرذغال ماس مامانمم میگه جرات نمیکنم بهش بگم 

بهش بگید وظیفه نگهداری بچه در درجه اول با مادر و پدرشه،به چند نفر سپرده بوده که میگه از همه پرسوجو ک ...

الکی گفته از همه پرسیده..میدونسته اونجا شده 

چون اینا نمیدونستن حرفی نزدن بهش برخورد اونجوری حرف انداخته

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته