2777
2789
فعلا استرس به خودت نده بره ازمایش بده اونوقت میشه بگی اخه اسپرم که یه فاکتور نداره سرعتش هست موفولوژیش هست تعداد هست هر کدوم متفاوته مدتش مثلا تحرک واسه ما دوماه طول کشید تا نرمال بشه
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یلدا خوبی میای اونجا؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
واسه شوهرم تعدادش کم بود اونقدر که دکتر گفت باید عمل کنه اما من حامله شدم قبل اینکه عمل کنه میخوام بگم خیلی خودتونو درگیرنکنین خدا بخواد همه چی درست میشه
خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!
لینک کانال تغذیه طبیعی برای ناباروری من که بعد از شش سال مشکل اسپرمی با تغذیه طبیعی مشکل اسپرم به شکر خدا خوب شد و جواب ازمایش خانمم مثبت بود اینم لینک کانال مربوطه حتما برای یکبارم هم شده سری به کانال بزنید و از تجربیات دوستان در مورد تغذیه طبیعی استفاده کنید http://Telegram.me/khamgiahkharemeyboood درمان تمام بیماریها بخصوص بیماریهای خاص تمام بیمارهای بر میکرده به نوع تغذیه نا مناسب پس با تغذیه مناسب و تغذیه طبیعی تمام بیماریها را درمان کنید