2777
2789
عنوان

اعتماد از دست رفته

558 بازدید | 7 پست

من سه ماهه عقد کردم از همون اول خیلی دلم راضی نبود اما بنا ب دلایلی قبول کردم گذشتم باعث شده بود نتونم خیلی ادم عاطفی تو این رابطه باشم 

همسرم هم متوجه شده مدتم گلایه داره ک چرا بهش ابراز علاقه نمیکنم 

خستم انگار کششی برای ادامه دادن نداشتم ،یه روز خیلی اتفاقی یکی از همکارام بهم پیام داد و داشتیم باهم صحبت میکردیم همکارم اقاس شوهرم نمیدونم از کجا پیداش شد گوشی رو ازم گرفت علی رقم اینکه من چیز خاصی نگفته بودم کلی باهام دعوا کرد و سیم کارتمو شکوند ،برام خط جدید گرفت و نمیزاره هیچی نصب کنم نه واتساپ ن هیچی 

حالم بده حس میکنم خوار و حقیرم حس میکنم این زندگی پایان خوبی ندارع

عزيزم 🥲 بنظرت ادم منطقي هستش ك براش توضيح بدي ؟ و يجوري اعتمادشو جلب كني

انقد سركوفت نزن ب خودت بلخره شتريه ك در خونه همه ميخابه منم الان ازادي دارم ولي ازدواج كنم از ي سري چيزا محروم ميشم فقط منو تو نه همه اينجورين ديگه متعهلي هم ي خط قرمزاي خودشو داره سعي كن روحيتو حفظ كني

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم 🥲 بنظرت ادم منطقي هستش ك براش توضيح بدي ؟ و يجوري اعتمادشو جلب كني انقد سركوفت نزن ب خودت بل ...

نه منطق کجا بود ،جدیدا نمیزاره سرکار هم برم  من یه عمر زحمت کشیدم فیزیوتراپی خوندم ک جز رشته های تاپ دانشگاهی هست جدیدا حتی اختیار گوشیمو هم ندارم امروز صبح اومدم شارژ بگیرم دیدم رمز پویا برام نمیاد یهو یادم افتاد ک smsبانکم رو خطی بود ک برام شکونددلم خیلی شکست ،این جریانو ب پدر و مادرمم گفت خیلی روحیم داغونه 

دوسم داره ولی گفت تا اخر عمرت نه حق داری کار کنی ن بدون اجازم تو گوشیت کاری کنی ، گفت چنان آبرو ریزی میکنم اگر تکرار کنی ک ب مردنت راضی بشی 

بخدا من کاری نکرده بودم🥺🥲🥲

اینا هیچکدوم حقم نیس

نه منطق کجا بود ،جدیدا نمیزاره سرکار هم برم  من یه عمر زحمت کشیدم فیزیوتراپی خوندم ک جز رشته ها ...

اینها دنبال توجه ن از حسادت خودشون دوس دارن محدود کنن تا فقد خودشون به چشم بیان آدم رو تنها و منزوی میکنن به وقتش که مطمن شدن کارشون رو انجام دادن و دیگه کسی جز خودشون نیس فیلمشون شروع میشه شخصیت شکل گرفته فردی که از گرفتن آزادی همسرش لذت میبره بعدا اگه بدتر نشه بهتر نمیشه مگا اینکه بگی مهریه تو میخوای که بترسه بعد توی سند ازدواج حق کار و چنتا شرایط براش بنویسی راستی حق طلاق اگه داشته باشی خیلی بیشتر مراقب حرف زدنش و رفتاراش هست اگه دست بزن داره گاهی بهتره بری پزشکی قانونی و بدون اینکه بهش بگی همه رو از کوچیک تا بزرگ ثبت کنی اینا خیلی بعدا بدردت میخوره من اگه این چیزارو قبلا میدونستم خیلی شرایطم بهتر بود ولی میدونم که میتونه بدردت بخوره لطفا از حقوق طبیعیت کوتاه نیا و اجازه نده باهات رفتار ناشایست انجام بده سکوتت باعث ایجاد توهم داخل ذهنش میشه و متاسفانه این رفتارها گسترش پیدا میکنه

اینها دنبال توجه ن از حسادت خودشون دوس دارن محدود کنن تا فقد خودشون به چشم بیان آدم رو تنها و منزوی ...

این روزا خیلی حالم بده ، حس میکنم یه عمر تلاش و زحمتم داره تباه میشه اولین روزی ک اومد کلینیک رو یاد نمیره خیلی ادم خشن و بی اعصابی بود یادمه یه تزریق خشک داشت و اصلا باهام همکاری نمی‌کرد تا کارمو انجام بدم منم عصبی شدم مابقی جلساتش رو لغو کردم 

حدودا. ۲۰ روز میگذشت فکر میکردم تحت هیچ شرایطی نمیبینمش اما با سبد گل اومد داخل سلام سردی کرد و رفت بعد ک گل رو نگاه کردم ی یادداشت نوشته بود متنش هیچوقت از ذهنم بیرون نمیره  فکر میکردم یه ادم مستبده ک فقط با من خوبه و واقعا دوسم داره ۶ ماه نامزد بودیم و الان هم ۳ ماهه عقد کردم 

خیلی سخت میگیره بهم نمیزاره کار کنم حتی خطم رو هم شکونده ک با کسی در ارتباط نباشم و یه هط ک ب اسم خودشه برام گرفته 

میگ سخت ب دست اومدی راحت از دست نمیری 

از شانس بدم نه حق طلاق دارم نه حق کار رو تو سند ازدواج ثبت کردم دس بزن نداره ولی با زبونش روح و روانم رو بهم ریخته🥺

هرچی هم ب پدر و مادرم میگم این قضیه رو باور نمیکنن و میگن پسر با اصالت و با لولی هست تو داری براش کم میزاری ،پدرم پزشکه و خیلی تا کید ب درس خوندنم داشت اما الان میگ تو مزدوجی و نظر همسرت بسیار محترمه 

خیلی حالم بده از این همه درک نشدن روزی هزار بار میمیرم محبتش هم انگار یه اجبار و قدرت پشتش مخفیه و داره بهم ثابت میکنه دیگ هیچ اختیاری ندارم 

این روزا خیلی حالم بده ، حس میکنم یه عمر تلاش و زحمتم داره تباه میشه اولین روزی ک اومد کلینیک رو یاد ...

خیلی شرایط سختیه که توشی عاقبت تحمل نکردن جداییه یا زیر یه سقف طلاق عاطفی یا هم که واقعی پیشنهادم بهت اینه یه زبان جدید یاد بگیر خودت رو سرگرم کن و شاد باش چون تنها با شاد بودن میتونی از زندگی انتقام بگیری ویدئوهای زبان اصلی از یوتیوب ببین ذهنت رو به یه سوی دیگه جهت بده

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪