2777
2789
یک حرفی رو مشاور ها میگن.  میگن که کاری که میخوای انجام بدی باید اونقدر کم باشه که اصلا نتونی ...

توروخدا دعا کن بتونم میترسم این عادتم تا همیشه باهام بمونه بچمم ازم یاد بگیره 😭 انقد غصه میخورم 

😭😭🫂درکت میکنم  تازه الان هم باید بخوابیم نمیخوابیم😭 ب خودم قول داده بودم ۱۱ بیشتر بیدار ن ...

وای آفررررین 😭 من امشب فوتبال دیدم شوهرم ده دقیقه آخر خوابید منم سریع برق خاموش کردم که بخوابم ولی تا الان بیدارررررم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا دعا کن بتونم میترسم این عادتم تا همیشه باهام بمونه بچمم ازم یاد بگیره 😭 انقد غصه میخورم&nbs ...

انشاالله عزیزم شما هم برای من دعا کن. 

رازش همون کار اندک رو مداومت کردن هست. مثلا بگید روزی باید ده دقیقه مطالعه آزاد داشته باشم. پنج دقیقه به پوستم برسم. همینقدر زمان های کم. اینجوری نمیشه ازش طفره رفت. اگر کسی هم دور و برتون هست بگید بهتون یادآوری کنه 

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
دقیقا من اصلا حوصله بچهامم ندارم دوس ندارم تا پارک ببرمشون از روی اجبار میبرم فقط

وای نه توروخدا اونا خیلی آسیب میبینن تا میتونی باهاشون وقت بگذرون بازی کن

نقاشی با هم بکشید

آشپزی کنید 

نذار با حسرت بزرگ بشن 

من همش میگم اگه مامانم بهم یاد میداد منظم باشم مسئولیت پذیر باشم تمیز باشم الان اینجوری نبودم 

کلا با عقده بزرگ شدم حتی یه بارم باهام بازی نکرد 

یه بارم منو پارم نبرد همش عقده شده تو دلم 

وای وای آفررررین  من جاریم ماشاالله انقد فعاله خیلی اخلاقش رو دوس دارم میگه من ده ساله ساعت ۶ ...

سبک زندگی جاریت ارزوی من، منم مثل تو اصلا نمیتونم به خودم سر و سامون بدم هزار بار هدف گذاشتم برنامه ریختم تهش هیچی بیشتر بدنم انگار جون نداره و یاری نمیکنه انرژیم میافته

یک چیزیم عزیزم الان اصلا به خودت حس بد نده بارداری هورمونات بهم ریخته طبیعیه با حس عذاب وجدان حال تو بد تر نکن استراحت کن و کم کم خودتو برای اومدن نی نی اماده کن

الان اینجوری بچه که اومد وقت نمیکنی سرتم بخارونی ممکنه افسردگی بعد زایمان بگیری

از همین می‌ترسم 😭

الان خیلی خیلی بدتر شدم 

پارسال خیلی خوب بودم ولی یهو با خانوادم دعوام شد مشکل پیدا کردیم اصلا از همون روز زندگیم روز به روز گند تر شد خیلی بهم ضربه زدن روحیمو از دست دادم 

ن عزیزم بعد زیمان سختی ها درپیش داری بخوای هم نمیشه تنبلی کنی اون کوچلو مگه میزاره وقتم بیاری غذا پخ ...

امیدوارم 🥺🥺🥺 انقد دوس دارم یه مادر خوب و کامل باشم 

چون خودم مادر خوبی نداشتم عقده تو دلم مونده 

وای وای آفررررین  من جاریم ماشاالله انقد فعاله خیلی اخلاقش رو دوس دارم میگه من ده ساله ساعت ۶ ...

دقیقا میفهمم چی میگی 

خودم من یکی از دلیلای این احوالم گوشیه بهتره بگم کلا گوشی منو بدبخت کرده مرتب دسمه که خوابم از خودم میگیریم

شب زود بخابیم صبح زود بیدارشی کلیییی حالت خوبه و پر انرژی

منو گوشی و بی خوابی داغون کرده

عادت چندین و چند سالم

تو خیلی شبیه منی اصلا انگار خود منی بیا باهم حرف بزتیم😭

😭😭😭 انقد آدم میبینم هر روز یه مدل ماسک صورت و چه میدونم رسیدگی به مو و اینا انجام میدن به خدا من حموم به زوووور میرم چه برسه به این کارا آخه من نمی‌دونم چه مرگمه😭

حتما تو بحث دیگه ای استعداد دارین برید دنبال علاقتون اینایی هم که گفتین عادیه ما انسانیم نه ربات

عزیزم آخه آدم گاهی اینجوری میشه

یه روز دو روز  در ماه 

نهایتا یه روز در هفته‌ حال نداری هیچ کاری بکنی کلا استراحت می‌کنی 

ولی آخه هر روز این حال طبیعیه؟؟فکر نکنم 

انگار هر روز دارم بیشتر تو منجلاب فرو میرم 

به والیبال خیلی علاقه داشتم بعد از چندین سال کار کردن یهو ولش کردم احساس کردم تواناییشو ندارم 

و دقیقاً از اون روز بدتر شدم 

پلنر درست کن و برنامه و اینا بریز  کتاب عادت های اتمی هم خوبه  امیدوارم زودی مشکلت حل بش ...

مرسی عزیزم‌

واقعاً می‌خوام عوض بشم انقد کار نیمه تموم دارم که اگه برم سمتشون قشنگ چند روزم کامل پر میشه

تلاش میکنم دعام کن