2777
2789
دقیقا من اصلا حوصله بچهامم ندارم دوس ندارم تا پارک ببرمشون از روی اجبار میبرم فقط

بچه دار نشین وقتی بچه دوست ندارین مگه مجبورین

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین حس دنیاست  وقتی فکر میکنم نکنه بعد زایمان هم همین باشم وحشت میکنم😭 صبح تا شب این گوشی ...

ن عزیزم بعد زیمان سختی ها درپیش داری بخوای هم نمیشه تنبلی کنی اون کوچلو مگه میزاره وقتم بیاری غذا پختن و ظرف شستن هست کلا وقتت پر میشه

این مشکل و خیلی ها دارن 

دقیق نمیدونم واسه تو چجوریه ولی تو پادکست های آذرخش مکری دربارش شنیده بودم 

پادکست هارو بگرد حتما به جواب می‌رسی 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
منم همینم انگار حوصله هیچیو ندارم در نهایت احساس پوچی دارم  هپیشه به خودم میگم تو عین آب راکدی ...

وای وای آفررررین 

من جاریم ماشاالله انقد فعاله خیلی اخلاقش رو دوس دارم میگه من ده ساله ساعت ۶ صبح بیدارم صبحانه شوهر و بچمو میدم راهی مدرسه و سر کار میشن خودم میرم باشگاه ساعت ۸ صبح هیچکس تو باشگاه نیست من تو سکوت و خیال راحت تمرین میکنم بعد تو مسیر خرید میکنم میام خونه 

خرید جا به جا میکنم هر روز یه ساعت وقت میدارم خونه تمیز میکنم ساعت ۱۱ میرم حموم و بعدشم ناهار میذارم بعدطهر دیگه مال خودمم میخورم می‌خوابم خونه تمیز خودم تمیز حالم خوب لذت میبرم 🥺🥺🙌🏻

انقد بهش غبطه میخورم چقد خوبه که همیشه به همه کاراش میرسه شب ساعت ده دیگه بیهوش میشه می‌ره می‌خوابه

اونوقت من همش کارامو عقب میندازم انقد این کارو میکنم که تایم شام و خواب میرسه😭

این مشکل و خیلی ها دارن  دقیق نمیدونم واسه تو چجوریه ولی تو پادکست های آذرخش مکری دربارش شنیده ...

ممنونم گلم 

والا یه مدت هم پادکست های رادیو راه رو گوش دادم باز ول کردم اصلا نمیدونم چه مرگمهههه😭

منمممم رژیم گرفتم یک ماهه فقط دو روز ادامه دادممم هزار تا کتاب نصفه دارم قسمت اخر سریالمم یک هفتست ...

عمیقاً درکت میکنم چون منم هزار تا سریال نیمه تموم دارم حال ندارم بقیشو ببینم میرم سراغ بعدی و همینطور تکرار میشه 😔

ممنونم گلم  والا یه مدت هم پادکست های رادیو راه رو گوش دادم باز ول کردم اصلا نمیدونم چه مرگمهه ...

پلنر درست کن و برنامه و اینا بریز 

کتاب عادت های اتمی هم خوبه 

امیدوارم زودی مشکلت حل بشه

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤