2777
2789
انشاالله عزیزم شما هم برای من دعا کن.  رازش همون کار اندک رو مداومت کردن هست. مثلا بگید روزی ب ...

نه عزیزم تنهام شوهرم صبح تا شب سر کار 

خودمم نه خواهری دارم نه یه دوست درست و حسابی 

کلا احساس تنهایی میکنم 

از فردا می‌خوام برای کارام آلارم بذارم 

به قول شما هر چند کوچک ولی همین یادآوری خیلی خوبه ممنونم از کمکت 

سبک زندگی جاریت ارزوی من، منم مثل تو اصلا نمیتونم به خودم سر و سامون بدم هزار بار هدف گذاشتم برنامه ...

دقیقا آرزوی خودمم هست 

بعد بار ها پیش اومده که داخل شهر بودیم کاری پیش اومده رفتیم دم خونه مثلا چیزی بگیریم به زور مارو برده خونه هرررر دفعه خونه دسته گل بوده 

خودش تمیز و خوش بوووو🥺 آخه خیلی دوست دارم اونجوری باشم واقعا به ارادش آفرین میگم 

آره دقیقا از وقتی باردار شدم حساس تر شدم همش حس بی عرضگی دارم کاش بتونم این حالم از خودم دور کنم  البته که با دعای های شما 

از فردا یا باید بیخیال باشم فعلا 

یا باید برنامه ریزی درست و حسابی کنم با خودم میگم آدم یه بار اشتباه می‌کنه دوبار سه بار بالاخره از خواب بیدار میشه و دلش میخواد تغییر کنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف واقعی  مثل کسب و کار راه انداختن  یادگیری یه هنر بصورت حرفه ای

دوستم دوره های قلاب بافی و عروسک بافی خریده بود برای من هم آموزش فرستاد رفتم قلاب و کاموا خریدم که حداقل تو خونه سرگرم باشم اتفاقا علاقه هم دارم 

ولی ....🥲🥲🥲🥲🥲

دقیقا میفهمم چی میگی  خودم من یکی از دلیلای این احوالم گوشیه بهتره بگم کلا گوشی منو بدبخت کرده ...

وای آفرین دقیقا

این وابستگی به گوشی پدرمون رو در آورده

الان چشمام درد می‌کنه سرم درد میکنه 

ولی نمیتونم کنار بذاررررمش از هر چی فضای مجازیه متنفرم حتی حموم و دستشویی گوشی باید کنارم باشه آخه این چه اخلاقیه که دارررررم 😭😭😭

دقیقا آرزوی خودمم هست  بعد بار ها پیش اومده که داخل شهر بودیم کاری پیش اومده رفتیم دم خونه مثل ...

به خودت سخت نگیر عزیز توی بارداری فقط بخور و بخواب این حق توی به خودت یه استراحت حسابی بده بخصوص از نظر ذهنی فشار از روی خودت بردار نی نی به دنیا بیاد انقد کار میریزه سرت که اصلا وقت استراحت پیدا نمیکنی عزیزم