2777
2789
عنوان

توی اطرافیانتون بچه ای که دیرتر به حرف اومد چند سالش بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 41 پست
استارتر گفتار درمانی بردید؟

گفتار درمانی توی مشهد مثل قارچ دراومده ولی اصلا کیفیت نداره انگار هدفشون فقط گرفتن پوله پیدا کردن گفتارد مانی خوب بین این همه خیلی خیلی سخته، البته بگم ۲جا بردم اصلا کیفیت نداشت و بی تأثیر بود حدودا ۲۵جلسه نیم ساعته رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم ۳سالگی کلمه میگفت الانم خیلی میگه ولی جمله بندیش اصلا درست نیست و چیزی رو نمیتونه توضیح بده ...

فک کنم الکی نگرانیا دیگه حرف میرنه جمله هم میگه دیگ نوار مغزشم سالم دیگه جای نگرانی ندارع ک

هوشش چطوره توجهش این که یادش بمونه وسیله هاشو کجا گذاشتع و این چیزا

آره مهمونی که میریم کیفشو پر از وسایل میکنه کتاب داستان مداد قمقمه آب اسباب بازی و... وقتی برمیگردیم تند تند همه رو هر جا گذاشته بود میگرده و پیدا میکنه همه رو کامل برمیگردونه خونه،

هوشش چطوره توجهش این که یادش بمونه وسیله هاشو کجا گذاشتع و این چیزا

جالبه که شعر بهش یاد میدم سریع یاد میگیره  میخونه و توی حافظه ش میمونه ولی امشب صد بار گفتم بگو مامان با خمیر بازی گربه درست کن ولی صد بار گفت مامان با گربه درست کن یعنی کلمه خمیر بازی توی جمله رو فراموش میکرد بگه🤦🤦🤦

بچه خواهر شوهر من، تو پنج ساله. فقط چند کلمه واضح میگه. جمله ک ندیدم بگه، ینی به صورت واضح جمله نمیگه. ولی خیلی شیطونه سر اینکه حرف نمیزنه خیلی اذیت میکنه و جیغ میزنه و شیطونه. چون نمیتونه صحبت کنه اصلا نمیتونه با هم سالاش ارتباط برقرار کنه بیشتر تنهایی بازی میکنه.خواهر شوهرمم زیاد باش کار نمیکنه. 

بچه خواهرم پنج ساله شروع کرد صحبت کردن قبلش حتی کلمه هم نمیگفت یهو شروع ب جمله سازی کرد. خواهرم خیییییلی باش کار میکرد. کل دیوار خونش کار برگ بود وقت بیکاریش با نور لیزر رو کار برگا مختلف میگرف میگفت این چیه و خودشم همزمان باش کلمه رو میگفت. حتی تو دستشویی و ... هم زده بود

یکی هم بود ۶ سالشه حرف میزنه ولی آدم نمی‌فهمه  به مهمون میگه میمون😂😂😂

اوه این که چیزی نیست پسر منم همه ش همینه ولی نگران حرکت زبونش نیستم نگران مغزشم که چرا کلمه ها رو نمیتونه مرتب توی ذهنش کنار هم بچینه

فامیلمون ۴سالش بود اصلا جمله نمیگفت مث بچه یه ساله نصفه نیمه کلمه میگفت پوشکشم میکردن الان مث بلبل ح ...

خداکنه پسر منم زودی کامل حرف بزنه فقط یه سال فرصت دارم باید همه تلاشمو بکنم آخه سال دیگه باید بره مدرسه اگه اینجوری بمونه خدا میدونه سال دیگه ش چی میشه😭

اوه این که چیزی نیست پسر منم همه ش همینه ولی نگران حرکت زبونش نیستم نگران مغزشم که چرا کلمه ها رو نم ...

این چند سال توی بچه ها دیر حرف زدن. دیر راه افتادن و... زیاد شده مخصوصا پسر بچه ها. احتمالا از مواد غذایی یا شایدم چیز دیگ ای باشه

خداکنه پسر منم زودی کامل حرف بزنه فقط یه سال فرصت دارم باید همه تلاشمو بکنم آخه سال دیگه باید بره مد ...

زیادی شلوغ نیست ؟مثل بیش فعالا؟یا اینکه موقع حرف زدن چشم تو چشم میشه باهاتون یاسعی میکنه جای دیگه رونگاه کنه؟

فک کنم الکی نگرانیا دیگه حرف میرنه جمله هم میگه دیگ نوار مغزشم سالم دیگه جای نگرانی ندارع ک

نه جمله بندیش کامل نیست خیلی جاها گیر میکنه نمیدونه چجوری منظورشو برسونه ، امشب صد بار خمیر بازی رو میگیرم جلو چشاش میگم با چی گربه درست کنم هنگ میکنه میفهمم داره به مغزش فشار میاره که منظورمو بفهمه ولی نمیفهمید و جواب نمیداد، یعنی نمیدونم وقتی میگم با چی ، بابد بگه با خمیر بازی🥴