زیادی شلوغ نیست ؟مثل بیش فعالا؟یا اینکه موقع حرف زدن چشم تو چشم میشه باهاتون یاسعی میکنه جای دیگه رو ...
همین بچه ای که میگم اصلا نبردنش کاردرمانی پیش دبستانی بردنش اونجا اصلا همکاری نمیکرد الانم خیلی ریلکسن تو آزمون قبل مدرسه رد شد میخوان سال بعد بفرستنش میگن هنوز زوده براش ..البته فکر میکنم کاردرستی میکنن بچه رو تحت فشار قرار نمیدن
عزیزم منم وقتی ۶ساله بودم کامل حرف نمیزدم یا بعضی کلمات رو یادم میرفت گفتار درمانی هم خیلی زیاد میبردن ولی تاثیری نداشت دیگه مامانم خیلی نگران میشد از هوشم و زبونم منو که پیش روانشناس میبرد میگفتن خانوم باید ببریش مدرسه معلولین ذهنی ولی مامانم منو برد مدرسه غیر انتفاعی خدارو شکر الان هم خوب حرف میزنم هم هوشمم بالاس البته اینو بگم علت دیر حرف زدن بچه میتونه به احتمال زیاد ژنتیکی باشه که مال من ژنتیکی بود طرف بابام اینا همشون بالای پنج سال بچه تازه چند کلمه میگه
زیادی شلوغ نیست ؟مثل بیش فعالا؟یا اینکه موقع حرف زدن چشم تو چشم میشه باهاتون یاسعی میکنه جای دیگه رو ...
نه اتفاقا پسر خوبیه شلوغ کار نیست اصلا خیلی هم حرف گوش کنه ، موقع حرف زدن هم خیلی تلاش میکنه به صورت طرف نگاه کنه ولی انگار نمیتونه مخصوصا اگه بهش نزدیک باشی
همین بچه ای که میگم اصلا نبردنش کاردرمانی پیش دبستانی بردنش اونجا اصلا همکاری نمیکرد الانم خیلی ریلک ...
نه پسر من بیش فعال نیست فقط وابسته باباشه مهد کودک میبردم برای اینکه با بچه ها باشه ربونش باز بشه ولی یه جا میشست فقط گریه میکرد بریم جای بابا، آخرش مربیش گفت بنظرم دیگه مهد نیاد بهتره چون خیلی عذاب میکشه یه ریز گریه میکنه