الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرص دینوژست من دارم میخورم ولی اینی ک گفتی نمیدونم
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
تونستید پیدا کنید من خیلی گشتم نیست و اینکه خیییییلی گرونه ببخشید چطور مصرف میکنید؟
کدوم قرصو میگی خواهر همین دینوژست رو میگی؟بسته ای ۴۶۵۰۰ چهل شش هزارو۵۰۰دارم میگیرم هرماه شبی یکی میخورم این قرص نباید یک شب فراموش کرد ب محض یاداوری باید خورد اگ چییی باعث بالااوردن شد بلافاصله باید یک قرص دگ مصرف کرد این قرص مث بقیه ال دی ها نیس دکتر گف باید حتمن بخوری ۶ماه پشت سرهم چون خونریزی داشتم یکسر ازنوروز تاحالا تازه یک هفتس درحدلک شده الان بسته سوم رو فرداشب شروع میکنم هر قرصی یک نحوه مصرف داره بستگی ب بیماریت داره مثلن یکی رو دکتر میگ شروع کن بسته تموم شد بزار پریود شی پریود شدی از روز ۵ ب بعضیا میگ روز۳ شروع کن بسته بعدیو ولی بمن بخاطر خونریزیم و اندومتریوزم ک شدیده گفت ۶ماه یکسره بدون توقف بخور
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
دوتا قرص واسم نوشته داینوژست و وروژست داینو یک میلیون به بالا که پیدا نکردم وروژست هم ...
ابجی دینوژست رو اگ میگی من دارم میخورم یک تومن نیس فککنم روش نوشته بکد ۴۶۵۰۰یا۴۸۵۰۰ اونقد نیست ک دختر
نه متاسفانه دوتا داینو ژست داریم یکیش یک میلیونه چندتا داروخونه رفتم همه همین قیمت رو گفتن ولی نداشت ...
ابجی توگوگل بزن گلم نوشته دینوژست باوروژست یکی ان شرکتاشون فرقه کارایی دوتاش یکیه گلم همین قرص منو بگیر بخور
ایشالله هر چی زودتر بهبود پیدا میکنید و مثل من کارتون به عمل نکشه
مگ اندومتریوز نداری؟منم عملی ام جانم من کارم ازعملم گذشته من عمرم باقرص ال دی رف