2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
بچه هارو تو این جامعه ای که آینده نا معلومه به دنیا آوردن و ول کردن به حال خودشون گناه بزرگیه اتفاقا

شما که میگید نخبه هارو با۸۰میلیون ایرانی مقایسه میکنیم پس میخواید با خارجی ها مقایسه کنیم تو کشورای دیگه بچه از ۱۸سالگی باید بره برای خودش کار کنه ارزوهاشو رویاهاشو دنبال کنه پدر مادر وظیفه خرید خونه و ماشین نداره اگر کمکی هم بکنه لطف کرده وظیفه نیست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که میگید نخبه هارو با۸۰میلیون ایرانی مقایسه میکنیم پس میخواید با خارجی ها مقایسه کنیم تو کشورای ...

شما خارج از کشور و با اینجا مقایسه میکنی؟🤔

تورم اینجارو دست کم گرفتی

بچه بخواد تحصیل کنه نیاز به حمایت خانواده داره تا درسش تموم بشه 

همسایمون پزشکه...سه تا بچه هاش پزشکن

دوتاش بین الملل خوندن و کلی پدره هزینه کرده

برای همشون مطب زده...همشون ماشین خوب زیر پاشون وقتی دانشجو بودن

یکیش داروسازی خونده براش داروخانه زده

حالا بچه هاش به درآمد رسیدن

ازدواج کردن همشون با پزشک های مثل خودشون

خب اینجا اگر حمایت خانواده نبود چی میشد؟بچه هم درس های سخت بخونه هم درگیر مسائل مالی باشه؟

مشکل شما اینه بچه های نسل آیندرو با بچه های نسل خودمون مقایسه میکنی یه بچه با عقده بزرگ بشه خیلی رو ...

ببین شما نهایت توانتم بذاری تمام امکاناتی که میتونی برای بچه ات فراهم کنی ممکنه بچه ات یکی بالاتر از شما رو ببینه و بازم دلش یه چیز دیگه بخواد بعد شما نمیتونی اونو فراهم کنی دیگه واقعا در توانت نیست.حالا میخوای چیکار کنی با عقده ای شدنش؟؟؟ میخوای بهش توضیح بدی نمیشه برات مهیا کنم؟ بچه ای که تا الان هرچی خواسته براش مهیا بوده اصلا معنی ننمیشه و نداریم و میفهمه؟ اینکه تمام امکانات و بخوایم برای بچه مهیا کنیم اتفاقا تاثیر بدتری روی تربیت بچه و جهان بینی اش در اینده داره.  بچه باید کمی طعم سختی و نداشتن و بچشه. وگرنه وقتی بزرگ شد توی زندگی نمیتونه سختی ها رو درک کنه تحمل کنه سریع افسرده میشه خودکشی میکنه. از قدیم گفتن بچه ای که پدر ادبش نکنه روزگار ادبش میکنه. روزگار خیلی بی رحمه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیزم فقط اینجا این طرز تفکر هست که بچه های فقیرا خوب و عالی تربیت میشن  ولی بچه های پولدار هم ...

تقریبا اکثر بزرگان و اندیشمندان و مشاهیر دنیا تو بچگی و حتا بزرگسالی فقیر بودن و مشکلات زیادی داشتن. البته این به معنی نیست ثرونمندا بچه های بدی تربیت میکنن. بحث اینه مقداری سختی کشیدن برای آدم بد نیست

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببین شما نهایت توانتم بذاری تمام امکاناتی که میتونی برای بچه ات فراهم کنی ممکنه بچه ات یکی بالاتر از ...

اینها همش حرفه...بچه باید از جانب خانواده حمایت بشه تا موفق بشه

من انقدر برای بچم میخرم بچم سیره

خواهرم چند روز پیش بردش فروشگاه تعجب کرد از رفتار پسرم

هرچی بهش میگفت فلان چیز میخوای میگفت نه

چرا؟چون سیره...چون هرچی بخواد داره

خیلی چیزا دیده و نخواسته...دلیل نمیشه هرچی ببینه بخواد

میبرمش اسباب بازی فروشی یه چیزی برمیداره

خودم کیف میکنم اینجوری میبینمش

حالا بچه های جاریم عین ندیده ها حمله ور میشن به همه چی

واقعا ناراحت کنندست برام

شما خارج از کشور و با اینجا مقایسه میکنی؟🤔 تورم اینجارو دست کم گرفتی بچه بخواد تحصیل کنه نیاز به ...

باشه عزیزم شما درست میگی ولی برای بچت امروز بتونی پراید بخری فردا پرشیا میخواد ادم همیشه تو یه حال نمیمونه اگر اونا ورشکست میشدن چی؟؟؟ یه درصدم اینجوری احتمال بده 

بچه باید بلد باشه اندازه رو نگهداره بچه های تک همیشه اینو دارن که اگر یچیز هست فقط برای منه ولی بچع های خانواده پر جمعیت تقسیم کردن رو یاد میگیرن نمیشه رو میفهمن ندارم رو میفهمن بچه های پولدار دائما افسرده و منزوی هستن چون پدر مادر هرچیم براشون بگیره روز به روز ایده آل هاشون تغییر میکنه و پر توقع تر میشن اینکه بابات بهت ماشین بده و مطب بزنه که ارزشی نداره ارزش اونه که با سختی و تلاش خودش بجایی برسه اونموقعس که قدر میدونه ریشه میزنه این نظر منه 🙃

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

انفاقا برای بچه باید هزینه کرد همون فراهم کردن حداقل ها خودش کلی هزینه داره نمیگم بهترین ها میگم ح ...

باشه قبول ولی هر کم درامدی که بچه زیاد داره بی فرهنگ نیست.

باشه عزیزم شما درست میگی ولی برای بچت امروز بتونی پراید بخری فردا پرشیا میخواد ادم همیشه تو یه حال ن ...

عزیزم نظر شما منطقی نیست با عرض پوزش

اتفاقا پدر و مادر الان از به ثمر نشستن زحماتشون لذت میبرن

همیشه این بچه ها بهترین هارو داشتن بسیار با ادب و خاکی

روزی هزارتا تاپیک اینجا میبینیم که پدر و مادرم چرا مارو به دنیا آوردن

روزی هزارنفرو میبینیم که از فقر و نداری مینالن

اینا همش به خاطر بی فکریه اون پدر و مادره که بچه هارو تو این دنیای بی رحم بدون پستوانه میزارن و فقط به دنیا آوردن دوست دارن

خواهش میکنم دیگرانو ترغیب به زاد و ولد نکنین که فردا دینش بیفته گردنتون

اینها همش حرفه...بچه باید از جانب خانواده حمایت بشه تا موفق بشه من انقدر برای بچم میخرم بچم سیره خ ...

خب شما بمن بگو گفتی فردا اونا با بچه های ما تو یه جامعه هستن تاثیر حمله ور شدن اونا به فروشگاه اسباب بازی چه ربطی به فرهنگشون و تربیت بچه شما داره؟

بخدا یسری بچه ها ذاتشون اینجوریه داری اشتباه فکر میکنی بچه منم همینجوریه مامانم میگه اینو بخرم میگه نه خوراکیاشو میده مامانم و خواهرم که ۹سالشه بخوره هرچی مامانم میگه این سهم توعه سه قسمت کردم من تو خاله دخترم میگه من سیرم من خوردم برعکس خواهرم که هرچی بگی مامانم براش میخره بقران اگر دروغ بگم بعضی وقتا یه خوراکیایی ازش میبینم قکر میکنم مامانم از قشمی جایی سفارش داده مثلا شبیه وارداتیا از مامانم میپرسم از کجا گرفتی ولی خواهرمو ببری فروشگاع عین ندیده ها مامانم نمیبرتش فروشگاه میگه یه اشنا ببینه فکر میکنه من براش چیزی نمخرم

عزیزم نظر شما منطقی نیست با عرض پوزش اتفاقا پدر و مادر الان از به ثمر نشستن زحماتشون لذت میبرن همی ...

من گفتم که موافق و مخالف کاری نیستم بهشت و جهنم من و بچه هام و مردمو بچه هاشون به کسی مربوط نیست هرکس مسئول زندگی خودشه شما انگار میخواید ترغیب کنید به تک فرزندی