2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
خونه و ماشین که برای شماست ربطی به بچه ها نداره ..امکانات اولیه هست اونا دیگه نهایت بیفکری هستن واق ...

نمیخواد دلت بسوزه عزیزم . رفاه و راحتی بچه رو تن پرور بار میاره همون امکانات اولیه رو داشته باشن خودشن بعدا از پس همه جی برمیان پدر من شش تا پسر داره خودش کشاورز بود و اصلا هم کلاس خاصی بچه هاشو نفرستاد به جز درس و مشق الان پسراش همه خونه ماشین چندین زمین و باغ دارن 

چرا فکر میکنی بچه بابد تو نهایت امکانات باشه

پسرعموهای من تو کاخ بزرگ شدندرشون تو شرکت نفت بود و انواع و اقسام خوشی و خوش گذرونی داشتن . پدرشون اینقدر بهشون مفت داد خودرن که تن پرور بار اومدن ۷ تا داداشن یکیشونم خونه نداره

بچه باید زرنگ بار بیاد نه اینقدر سوسول که باید تا ۷ سالگی شلوارشو خودت بکشی بالا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اتفاقا این موضوع کاملا به جامعه مربوطه بچه های ما فردا با این بچه ها تو یه جامعه و مقابل هم قرار می ...

عزیزم خب از بچه های شما چی کم میشه متوجه نمیشم خوراکی مدرسشونو بچه های شما باید بدن؟؟یا خرج مدرسشونو اگر میشه ممنون میشم یکم برای من شفاف سازی کنید چون من نمیدونم ارتباط این قضیه با فرهنگ چیه هرکسی دیدگاه خودش رو داره شاید شما بگید ادمای معتاد باید کشته شن چون بچه های ما و افراد معتاد باهم تو یه جامعه هستن پس از فردا یه اسنایپر راه بیفته تو شهر بخاطر رفاه حال شما و بچتون و صرفا نظر شخصی شما تمامی معتادا رو به قتل برسونه؟؟؟ ما همه بد و خوب کم و زیاد سیر و گشنه داریم تو یه جامعه کنار هم زندگی میکنیم زیبایی جامعه به همین کم و زیادشه به همین پایین و بالاشه من موافق ۵تا بچه نیستم اماموافق تک فرزندی هم نیستم چون خودم تک بودم اما نظرمم این نیست که کسی که بچه زیاد میاره بی فرهنگ و بی فکره اون مسئول بچه هاشه شما دلت میخواد بچتو بهترین کلاس موسیقی بفرستی کلاس زبان بفرستی کلاس اسکیت بفرستی اما اون ترجیح میده این خرجو تقسیم کنه بین چندتا بچه تا اونا در آینده عمه و عمو بشن پشت هم باشن شما صلاح بچتو تو این میبینی و اونم لذت زندگیشو تو این دنیا به همیناش قشنگه اگر هممون یه شکل بودیم که چه فرقی میکردیم باهم در نهایت نمیخوام نظر شمارو به چیزی تغییر بدم ولی میخوام مثل خودم که براتون نظرمو توضیح دادم شمام توضیح بدی و مثال بزنی به چه علت هایی کسی که بچه زیاد میاره بی فرهنگه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم یعنی بخوام شروع کنم بچه آوردن چهارتا میارم🤣🤣🤣قشنگ مهد کودک باز می ...

چند سالته؟

موقعیت الانتو برای منم ارزو کن دوست دارم دوتا پسر و دوتا دختر یا سه تا پسر و یه دختر داشته باشم

الان یه پسر و یه دختر دارم

قربون دل مهربونتون بشم الهی خدا هرچی میخواین نصیبتون کنه الهی. من هفت ساله منتظرم دیگه خستم چقدر آمپ ...

قربون خدا بشم

زندگی یجوریه که چه موقعی که نعمتی رو داری چه موقعی که نداری، رنج میبری

داده و نداده اش همش ازمون صبره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب دلیلی که میاری هم منطقی نیس صرفا فقر مادی باعث فقر فرهنگی نمیشه  هم توی زندگینامه ها موارد ...

مشکل شما اینه بچه های نسل آیندرو با بچه های نسل خودمون مقایسه میکنی

یه بچه با عقده بزرگ بشه خیلی روی خلق و خو و ادبش تاثیر داره

انکار کردن این موضوع واقعا خنده داره

عزیزم خب از بچه های شما چی کم میشه متوجه نمیشم خوراکی مدرسشونو بچه های شما باید بدن؟؟یا خرج مدرسشونو ...

دقیقا درست گفتی

گذشته از اینا اون بچه روح و روانش هم به هم میریزه به نظر من بچه نباشه بهتره تا یکی باشه

خیلی سخته؟؟ هم فیزیکی هم روحی هم خرج منظورمه؟ خیلی دوست دارم پا جای شما بزارم من و شوهرم کلا نفری ...

انشاءالله هرچی که قلبا دوست داری خداوند قسمتت کنه و تو مسیرش کمکت کنه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
خوب از نظر ما عمو و دایی اصلن چیز مهمی نیست و بود و نبودش فرقی نداره اما شاید بچه های شما ارتباط بر ...

دوست با خواهر برادر خیلی فرق میکنه. یه دوست هیچ وقت جای اعضای خانواده آدمو پر نمیکنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم وضعم خوبه بیشتر از یکی نمیخوام شما هم به خودت نگاه نکن اوردن بجه زیاد به فرهنگ این چیزا هم هست ش ...

من واقعا با این طرز فکر تو نی نی سایت مشکل دارم و هیچ وقت برام حل نشده که چرا بعضیا فکر میکنن تعداد بچه به فرهنگ بالا یا پایین ربط داره؟ و چرا فکر میکنن هر کس توع روستاست بی فرهنگگه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نمیخواد دلت بسوزه عزیزم . رفاه و راحتی بچه رو تن پرور بار میاره همون امکانات اولیه رو داشته باشن خود ...

عزیزم فقط اینجا این طرز تفکر هست که بچه های فقیرا خوب و عالی تربیت میشن 

ولی بچه های پولدار همشون بی عرضه

ولی در واقعیت برعکسه

مشکل شما اینه بچه های نسل آیندرو با بچه های نسل خودمون مقایسه میکنی یه بچه با عقده بزرگ بشه خیلی رو ...

اون چیزی که شما میگی میتونه برای یه بچه هم پیش بیاد بستگی به خانواده داره که چطور بچشو بزرگ میکنه من یدونه بودم پدرم میلیاردر اما هروقت جایی میرفتم تو کف هرانچه که مردم داشتن بودم اجازه خیلی کارا و چیزارو نداشتم مدرسه دولتی درس خوندم تو روستا زندگی کردم با اینکه پدر پول خرید یه خونه تو بهترین جای شهرو داشت پول خرید بهترین ماشین رو داشت اما به خودش و من سختی داد خب چیشد؟؟من بی فرهنگم؟؟ من عقده ای هستم؟؟بابام نداشت برام بخره؟؟؟۱۰ تا بودیم از پس خرجمون برنمیومد؟؟؟ نه اصلا ربطی به تعداد نداره من برای دخترم از هرچی بهترینشوخریدم خداشاده ۴تا گونی پر اسباب بازی داره دیشب شوهرم یه گونیشو اورد از انبار دخترم بازی کنه من نمیشناختم که اینارو یه روزی. خودم خریدم دارم میگم تا این حد فراوونی از هرچی بهترین رو داره ولی عقده داشتن خواهرو داره به دوستاش تو کلاس زبان حسادت میکنه و گریه میکنه منم از یسری خرجای اضافش میزنم و الان دوماهمه دارم براش خواهر یا برادر میارم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مشکل شما اینه بچه های نسل آیندرو با بچه های نسل خودمون مقایسه میکنی یه بچه با عقده بزرگ بشه خیلی رو ...

توی این تاپیک همیشه میگم 

برید زندگی پرفسور حسابی رو بخونید 

اشراف زاده ای که محبور شد که اشغال جمع کنه 

ولی نه عقده ای شد نه خلافکار 

خیلی هم ادم خوبی از اب در اومد 

هم خودش هم برادرش 

ساده لوحانس فکر کنیم قدیمیا این چالش هارو نداشتن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم فقط اینجا این طرز تفکر هست که بچه های فقیرا خوب و عالی تربیت میشن  ولی بچه های پولدار هم ...

دارم میگم تو اون موقعیت بودم داداشامو با پسر عموهام مثال زدم چیکار به نی نی سایت دارم. نی نی سایت هم تمثال من و تو هستن ربات که نیستن . ادمای همین کشورن

من تا دلت بخواد ادمهای سختی کشیده و موفق دیدم خیلییی زیاد.

دوست با خواهر برادر خیلی فرق میکنه. یه دوست هیچ وقت جای اعضای خانواده آدمو پر نمیکنه

از نظر من این اشتباهه..بعدم هزران ادم خواهر و برادرن هر کدوم یک مملکتی هستن ...مگه چشون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران