2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 207 پست
من گفتم که موافق و مخالف کاری نیستم بهشت و جهنم من و بچه هام و مردمو بچه هاشون به کسی مربوط نیست هرک ...

بله من موافق تک فرزندی هستم

شما همین الان تاپیک بزن بپرس حاضر بودی به جای خواهر و برادر پول و امکانات داشتی ببین جوابا چیه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من موافق تک فرزندی هستم شما همین الان تاپیک بزن بپرس حاضر بودی به جای خواهر و برادر پول و امکان ...

من امروز سه تا تاپیک زدم یکیشم چون کسی نیومد پاک کردم شما بزن من میام

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

قربون دل مهربونتون بشم خدا هرچی میخواین نصیبتون کنه الهی. من هفت ساله منتظرم دیگه خستم چقدر آمپول چق ...

من عاشورا پارسال نذر گهواره علی اصغر کردم خدایه ماه نشده ی تو دلی بهم داد ،ان شالله تو هم به زودی عزیز دلم 🥲❤️🥰 

من واقعا با این طرز فکر تو نی نی سایت مشکل دارم و هیچ وقت برام حل نشده که چرا بعضیا فکر میکنن تعداد ...

عزیزم چون حقیقت هست نه صرفا به این معنی که هرکس بی فرهنگ هست بچه زیاد میاره اماتو خیلی از فرهنگ ها اوردن بجه زیاد رسم هست واینکه تو روستاها و شهرستان ها معمولا زیاد بچه میارن اما تک شهر های بزرگ مثل تهران طرف نهایت دوتا بیاره یا چی بشه سه تا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم چون حقیقت هست نه صرفا به این معنی که هرکس بی فرهنگ هست بچه زیاد میاره اماتو خیلی از فرهنگ ها ا ...

اقا بگن تفاوت فرهنگی نه بی فرهنگی.

وقتی کلمه بی فرهنگ و به کار میبرن یعنی منظورشون اینه اونا نمیفهمن. کلا هرکی طرز فکرشون و قبول نداشته باشه بی فرهنگه. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من عاشورا پارسال نذر گهواره علی اصغر کردم خدایه ماه نشده ی تو دلی بهم داد ،ان شالله تو هم به زودی عز ...

قربونتون برم عزیزم خدا بچتون و براتون حفظ کنه عزیزم چقدر همتون مهربونید.

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
من برعکس تو الانم سومی باردارم خیلب دلم میخواد پسر بشه 

ان شاءالله پسر بشه عزیزدلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

۱ یا نهایتا۲

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

قربون دل مهربونتون بشم خدا هرچی میخواین نصیبتون کنه الهی. من هفت ساله منتظرم دیگه خستم چقدر آمپول چق ...

همچنین ب خودت  .محبت داری شما. ناامیدنشو.من بعد بیست و چن سال نازایی باردارشدم .خیلی اذیت شدم چ جسمی چ روحی.همه جوره دردکشیدم.اما ب لطف خدا بچدارشدم اونم طبیعی بعداونهمه دوادکتر کردن.مطمعن باش خدا ناامیدت نمیکنه.بله همه ما آدما همینیم قدر چیزایی ک داریم یا ساده بدست اومده رو نمیدونیم.