2777
2789
عنوان

بچه ها وسایل برقی چی بخرم

213 بازدید | 18 پست

موقع ازدواج دستمون خالی بود بجز جارو برقی و لباس شویی باقی چیزام جالب نبودن

یخچالمم کوچیک بود که دیروز ال جی بزرگ خریدم

ماشین ظرف شویی فردا پیگیر میشم

سرخ کن هم خریدم

دیگه چی بخرم؟ 

برا خونه جدید ب امید خدا

سرویس مبل هم هس

ماکروفر یا سولاردم هم کاربردی هست، غذاساز اگر نگرفتی خوبه، دیگه چیزی نیس خیلی کاربردی داشته باشه، حالا اگر دوسدداری تجملاتی بشه روی همون سالن خونت کار کن، انشالله همیشه جیبت پر پول باشه و جاهای خوب خوب خرجش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودپز چه مارکی میخوای بگیری؟؟ منم راهنمایی کن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

میشه بگین چند تیکه هست منم میخوام بگیرم .چه چیزایی داره

از من مدل mQ 775 هستش، همزن، گوشتکوب، خردکن، سه تا رنده 

مدل mq785 یه ظرف خرد کن کوچیک برا پیاز هم جداگونه داره بهتره

من از رنده هاش و خرد کنش خیلی استفاده میکنم عصای دستمه 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
خواهش میکنم ویترین گنده بگ نخر برا سالنت به جاش کتابخونه بزار

هیچکدوم رو خوشم نمیاد گلم. 

سالنم فقط میخوام مبل هشت نفره فرانسه بذارم 

میز غذا خوری احتمال زیاد۱۲ نفره چون سالنم بزرگ

تی وی وال ساده و تی وی

همین

از من مدل mQ 775 هستش، همزن، گوشتکوب، خردکن، سه تا رنده مدل mq785 یه ظرف خرد کن کوچیک برا پیاز هم جد ...

ممنون برای دخترم میخوام بخرم میخوام چیزایی بخرم واقعا استفاده کنه دکوری نباشه .ممنون از اطلاعاتتون