2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
منم قبل بچه دار شدن میگفتم زیاد میارم  حالا توی دومی موندم که کی اقدام کنم چجور میشه، خوب میشه ...

از سختی های نوزاد داری و حاملگی  خبر دارم یه دوستم بارداری و یه دوستم بچش یک سالشه سرویس شدن فعلا حدفم چهارتاست 🤣🤣ولی درست میگین اولی رو بیارم ببینم چقدر به فنا میرم بعد راجب بقیش هم حرف بزنم 

کسی که تو این اوضاع جامعه و با درآمد زیر بیست تومن سه چهارتا بچه میاره دقیقا به چی ربط داره؟🤔

حتما دلش میخواد بچه هاش به سبکی متفاوت تربیت بشن. همه چیز فقط پول و خرج کردن نیست.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سختی های نوزاد داری و حاملگی  خبر دارم یه دوستم بارداری و یه دوستم بچش یک سالشه سرویس شدن فع ...

👌😂

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم خب از بچه های شما چی کم میشه متوجه نمیشم خوراکی مدرسشونو بچه های شما باید بدن؟؟یا خرج مدرسشونو ...

یعنی شما میگی اصلا موضوع اقتصادی و مالی ربطی به تعداد بچه ها نداره؟🤔

همون حداقل هارو برای بچه فرام کردن ماهی فلان قدر هزینه داره

من همچنان تاکید دارم که موضوع اجتماعیه و به جامعه مربوط میشه

مثلا من خودم دیدم دوتا پسرعمو که یکیش امکانات متوسط داشت و یکیش نداشت چقدر بچه با عقده با پسرعموش رفتار میکرد و سعی میکرد بی جهت به وسیله هاش آسیب بزنه

یه بچه ی شش ساله

این مسائل مسلما رو روحیه ی بچه های ما تاثیر داره

بزرگتر که بشن قطعا شرایط بدتر میشه

از نظر من این اشتباهه..بعدم هزران ادم خواهر و برادرن هر کدوم یک مملکتی هستن ...مگه چشون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی بزرگ شدن هر کدوم رفتن یه مملکتی. اما وقتی کوچیک بودن همین که باهم بزرگ شدن رو تربیتشون خیلی تاثیر گذاشته. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
وقتی بزرگ شدن هر کدوم رفتن یه مملکتی. اما وقتی کوچیک بودن همین که باهم بزرگ شدن رو تربیتشون خیلی تاث ...

خوب ایم طرز فکر شماست که فکر میکنی چند تا بچه کنار هم باشن قراره تربیت بهتری داشته باشن!!!!!

در حالی که من فکر میکنم این نوع تربیته والدینه که مهمه نه تعداد بچه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
حتما دلش میخواد بچه هاش به سبکی متفاوت تربیت بشن. همه چیز فقط پول و خرج کردن نیست.

انفاقا برای بچه باید هزینه کرد

همون فراهم کردن حداقل ها خودش کلی هزینه داره

نمیگم بهترین ها میگم حداقل امکاناتی که بچه نیاز داره

سبکی متفاوت تربیت بشن دیگه خیلی جدید بود

اتفاقا این موضوع کاملا به جامعه مربوطه بچه های ما فردا با این بچه ها تو یه جامعه و مقابل هم قرار می ...

خانواده پر جمعیت نمونه کوچیکی از جامعه هست 

الان منظور شما اینه بچه هایی که تو خانواده پر جمف

عیت بزرگ میشن برای جامعه مضر ان؟

یعنی شما میگی اصلا موضوع اقتصادی و مالی ربطی به تعداد بچه ها نداره؟🤔 همون حداقل هارو برای بچه فرام ...

موضوع مالی و اقتصادی ربط داره ولی به فرهنگ ربطی نداره 

یکی میتونه برای دوتا بچه حدااکثر هارو فراهم کنه ولی ترجیح و صلاحش برای زندگی خودش و اینده بچع هاش اینه حدااقل هارو برای ۵تا بچه فراهم کنه خب این چه اشکالی داره ولی با دوره گردایی که بچه هاشونو میزنن زیر بغلشون و اسفند دود میکنن یا میذارن تو گاری باهاش اشغال جمع میکنن اینو کامل مخالفم 

اما اگر کسی لذت میبره از اینکه بچش عمو دایی داشته باشه خود خواهی نیست اگر کسی نمیتونه یکی یدونه خونه و ماشین بنام بچه هاش بزنه ولی دوس داره سه تا بچه بیاره گناهکار و بی فرهنگ نیست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خانواده پر جمعیت نمونه کوچیکی از جامعه هست  الان منظور شما اینه بچه هایی که تو خانواده پر جمف ...

اونایی که با فقر بزرگ میشن و پر از عقده هستن 

البته من نسل آینده منظورمه نه نسل خودمون

موضوع مالی و اقتصادی ربط داره ولی به فرهنگ ربطی نداره  یکی میتونه برای دوتا بچه حدااکثر هارو ف ...

بچه هارو تو این جامعه ای که آینده نا معلومه به دنیا آوردن و ول کردن به حال خودشون گناه بزرگیه اتفاقا