2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
وای خدای من منم ۳۶ سالمه تازه تو اقدامم کجا از ت گذشته خیلی ها اولی رو توی این سن میارن

ان شاالله به زودی این حس خوب نصیبت بشه  آخه نی نیم،الان سه ماه ونیمشه،تا یکم از آب وگل درآد ،بازم خدا بزرگه ان شالله یه دختر هم بهم بده 

ان شاالله به زودی این حس خوب مصیبت بشه  آخه نی نیم،الان سه ماه ونیمشه،تا یکم از آب وگل درآد ،با ...

انشالله عزیزم خیلییی برام دعا کن تو اقدامم اره بابا من چند روز پیش به دکتر گفتم تا چند سال مشکلی نیست باردارشم گفت تا ۴۰ سال اصلا مشکلی نیست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم . راستش موقعی ک روچهارمی باردار بودم خییلی استرس داشتم ک خیلی برام سخت باشه . اما خداروش ...

ان شاء الله عاقبت بخیریشونو ببینی 

من انقدر بارداری اولم سخت بود انقدر زایمانم سخت بودد

راستش از بچه دار شدن میترسم 

و خیلی هم دست تنهام، شوهرم کمک میکنه ولی اونم بنده خدا سرکاره بیشتر وقتا 

و اینکه یه باشگاهمو توش موندم با وجود بچه چجوری برم.. این چیزاش بنظرم سخته ادم نمیتونه برای خودش وقت خالی کنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اتفاقا این موضوع کاملا به جامعه مربوطه بچه های ما فردا با این بچه ها تو یه جامعه و مقابل هم قرار می ...

اونی که خوب تربیت بشه اتفاقا توی یه خانواده پر جمعیت رفتار با جامعه رو بهتر یاد میگیره 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

هیچتا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پا جای پای من میذاری    

خیلی سخته؟؟

هم فیزیکی هم روحی هم خرج منظورمه؟

خیلی دوست دارم پا جای شما بزارم

من و شوهرم کلا نفری یه خواهر داریم خیلی تعداد خوانوادمون کمه آنقدر کم بودن اصلا جالب نیست دوست ندارم بچم هم حس منو داشته باشه 

من صد در صد مخالفم عزیزم

خب دلیلی که میاری هم منطقی نیس

صرفا فقر مادی باعث فقر فرهنگی نمیشه 

هم توی زندگینامه ها موارد زیادی هست 

هم دقت کنی توی اطرافیانت میبینی

خدا ب حق علی اصغر ع دامنت و هرچ زودتر سبز کنه و ب آرزوت برسی

قربون دل مهربونتون بشم خدا هرچی میخواین نصیبتون کنه الهی. من هفت ساله منتظرم دیگه خستم چقدر آمپول چقدر قرص هورمونی چقدر پول دوا و دکتر چقدر استرس چقدر دلم شکست بابت طعنه و کنایه اطرافیان ولی راضیم به رضای خدا.خانومای اینجا بعضی هاشون چون راحت باردار میشن قدر نمی‌دونن که بچه با وجود سختیاش چه نعمتیه این تاج و ماهایی که بچه نداریم رو سر شماهایی که شکر خدا بچه دارین میبینیم فقط بخدا حاضرم ده تا بچه داشته با تموم سختیا و اعصاب خوردیاش ولی اینجوری تو حسرت یکی نمیرم😞

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

من از همون بچگی دلم میخواست ۴ تا بچه داشته باشم عنوزم دلم میخواد شایدم ۵ تا😅

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم یعنی بخوام شروع کنم بچه آوردن چهارتا میارم🤣🤣🤣قشنگ مهد کودک باز می ...

منم قبل بچه دار شدن میگفتم زیاد میارم 

حالا توی دومی موندم که کی اقدام کنم چجور میشه، خوب میشه بد میشه 

بارداری و زایمان و شیردهی دوران سختیه و سه سال طول میکشه