2777
2789

کسی اطلاع داره از درست بودنش؟

میگن فرمول رنگی که در کرم هست باعث میشه لک کم کم کمرنگ بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدریشه ای درمان بشه که دیگه هیچوقت برنگرده دوباره.شایدکبدت گرمه وچربی زیادمصرف میکنی عزیز

کبدم گرید 1 هست 

نمیدونم دیگه چکار کنم رعایت میکنم خاکشیر ولیمو میخورم نمی‌دونم چرا ازبین نمیره

جواب داده داروهای دکتر برای ازبین رفتن لک ها؟

اره خداروشکر جواب داده ولی وقتی ضدلک استفاده میکنی باید از صبح تا شب که برقا رو خاموش میکنی هر ۳ساعت ضدافتابت رو تمدید کنی وگرنه نتیجه عکس میده

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن
کبدم گرید 1 هست  نمیدونم دیگه چکار کنم رعایت میکنم خاکشیر ولیمو میخورم نمی‌دونم چرا ازبین نمیر ...

آب جوش ولرم شده بخورناشنادوسه لیوان دوساعت بعدازنهاروشام هم دولیوان.یبوست هم تاثیرداره اینجوری یبوست درمان میشه.اگه طبیعت زیادسردنیست آب اناروآب زرشک عالین.به هیچ عنوان بین غذاآب نخوروآب یخ وخیلی سرده نخورچون تشدید میکنه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰