2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید هود

376 بازدید | 5 پست

خانوما من میخوام هود بخرم از این موربا یا شومینه ای ها حالا یه مدلش هر چی شد 

بعد موربا چجوریه بعضیا دو شیشه اس بعضیا تک شیشه اینا بر اثر حرارت گار نمبشکنه فرقشون چیه 

چه مارکی به غیر کن خوبه که قیمت مناسب باشه چون خونه رو ممکنه بفروشیم چیز گرون نمیخوام بردارم یه چیزی که هم خوب باشه هم مناسب چی پیشنهاد میدین 

جنرال - درسا - سرانزو - اخوان - کنوود این مارک هام دیدم و یسریای دیگ 

من اطلاعات زیادی ندارم یه راهنمایی بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هود اشپزخانه آلتون دارم و از کارایی و صدای کم موقع روشن کردنش و همچنین ظاهرش راضیم.

در اصل هود آشپزخانه آلتون هم هود مخفی و هود مورب و هود شومینه ای داره که مطابق محیط آشپزخونه و کابینتات میتونی تصمیم بگیری که کدومشو بخری.

چند سالی هست که آنلاین از فروشگاه تاپلین خریدم و از ضمانت و اصالت کالا و پشتیبانی و به موقع رسیدن سفارشم راضی بودم واقعا حالا لینکشو میزارم اینجا که اگه قصد خرید داری یه سر بهش بزن مطالب خوبی راجب هود آلون و قیمت مناسبی داره:

https://toplin.ir/range-hood/alton-range-hoods/