2777
2789
عنوان

چه واکنشی به حرف برادرشوهرم داشته باشم؟واقعا عصبانیمو گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر شما قراره سختی بکشه و این مسیر رو بره و بیاد اگه خودش مشکلی نداره پس شما هم چیزی نگو 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم خصومت شخصی خودتو قاطی رابطه دوتا برادر نکن 

عین جاری من که اخر کاری کرد که دوتا داداش اسم همو نیارن 

چکار داری وقتی شوهرت راضیه 

برادرشوهر من خودش واقعا خوب بود هیج وقت مشکلی نداشتیم ۵ساله ازدواج کردن الان بچش دنیا اومده شوهرم حسی نداره برای بار اول عمو شده همشم زیر سر زن داداششه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یک کلام بگو نه  همین  بگو راضی نیستم رفتی برگشتی دیگه من تو خونه ت نیستم

ب خاطر همچین چیزی دعوا بندازه و قهر کنه!؟!؟ مگه میدون جنگه هرکی حرف خودشو ب کرسی بنشونه به هرقیمتی

دردم از یار است و درمان نیز هم
اگ قسط وامشونو خودشون میدن ک اشکالی نداره

ببخشید 

قسط وامشم ما باید بدیم؟

بحث سر کشوندن همسر من به اونجاس 

درحالیکه هیچ وقت کمک حال ما نبوده،هرگز ،حتی تو بدترین روزامون 

اینم چندمین باره که همسر من ضامن وامش میشه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اجازه اشتباه کردن به شوهراتون رو بدید.

اگر با پول وام بره طلا بخره

دفعه های بعد شوهرت به حرف شما گوش میکنه و میدونی راست میگین

فعلا که هنوز طلا نخریده شما اگر حرفی بزنین میگه از روی بدجنسی هست و از لج هم شده میر

ب خاطر همچین چیزی دعوا بندازه و قهر کنه!؟!؟ مگه میدون جنگه هرکی حرف خودشو ب کرسی بنشونه به هرقیمتی

تو این دوره زمونه دیگه ضامن کسی شدن کار منطقی ای نیست .

همسایه ی ما ضامن برادرش شد خونه ش رو بانک در نهایت مصادره کرد چون طرف قسطشو نداد 

اتفاقا مسئله مهمیه

عزیزم داداششه. من خودم برام پیش اومده این مسئله. قراره ضامن داداشم بشم از صبح به صد نفر زنگ زدم برای بلیط اتوبوس. پنج شنبه هم باید برگردم سر کار. ولی خوب نمی تونم رو داداشمو زمین بندازم که غریبه که نیست. شما چکار داری وام رو چکار می خواد بکنه من اعتقاد دارم خانواده باید هر کاری که از دستشون برمیاد برا هم بکنن 

اجازه اشتباه کردن به شوهراتون رو بدید. اگر با پول وام بره طلا بخره دفعه های بعد شوهرت به حرف ...

مگه طلا خریدن کجاش اشتباهه این روزا همه بدو بدو‌ میکنن برای وام گرفتن خب چرا وقتی میتونه وام بگیره نکیره و فرصتش بسوزه حالا شما بگو بده طلا یا حتی بریز و بپاش 

اگه ۹ ساعت راه و خدای نکرده خطر نبود منم راضی میشدم ولی ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب بره چه اشکالی داره داداششه

مرخصی نمیدن 

بعد چند ماه رفتیم مرخصی ،دوهفته اس برگشتیم

تو محل کار اذیتش میکنن 

چندین بار ضامنش شده ولی حتی تشکر خشک خالیم نداره ،یه بار نشد دعوت کنه خونش حداقل یه شام بده

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40