2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من پسرم و. پی دبستانی ثبت نام کردم ولی همه میگن اشتباه کردی ارزش نداره نمیدونم چیکار کنم

ولشون کن 

به نظرم مهد و پیش دبستانی خیلی تاثیرگذاره

من خودم رفتم اون دو تا رو ولی خواهرم به دلیل شرایط اون موقع نتونست بره 

و خب مامانم جلوی خودش نه ولی یواشکی چندباری بهم میگه که تو درسات رو خیلی راحت تر از فلانی یاد میگرفتی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
ولشون کن  به نظرم مهد و پیش دبستانی خیلی تاثیرگذاره من خودم رفتم اون دو تا رو ولی خواهرم به د ...

منم پسر بزرگترم رفت و خداروشکر راحت بود اما اینو میگن مریض میشه تو مهد و هزینش زیاده دلسردم کردن

خداروشکر. همه بهم میگن پولش و میذاشتی جیبت 

چقد بی خود گفتن، میره با همسن وسالاش چیزی یاد میگیره خوش میگدرونه برا کلاس اول اماده میشه، بشینه تو خونه چیکار کنه، یا بهونه یا خواب یا گوشی و تلویزیون، پیش ۲حروف الفبا رو کامل یاد میگرن و برا مدرسه راحتن

منم پسر بزرگترم رفت و خداروشکر راحت بود اما اینو میگن مریض میشه تو مهد و هزینش زیاده دلسردم کردن

به اطرافیان زیاد توجه نکن به منم میگفتن خرج الکی میکنی هزینه زیاده کنکور قبول نمیشی ولی من کوچکترین توجهی بهشون نشون ندادم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
چقد بی خود گفتن، میره با همسن وسالاش چیزی یاد میگیره خوش میگدرونه برا کلاس اول اماده میشه، بشینه تو ...

دقیقا یا خواب یا گوش و تلویزیون 

میگن خودت باهاش تو خونه کار میکردی ولی پسر من تو خونه فقط تو گوشی و تلویزیونه