2777
2789
عنوان

کاش پام میشکست مسافرت نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من که زهر مارم شد 

نگوووو عزيزم

پيش ميادددد واسه همه

سخت نگير برو اكسيژن شمال و بريز تو ريه ت و بدون همسرت دوستت داره حتما تو ترافيك و اين چيزام موندين ي كن اعصابا ضعيف شده من تو تعطيلاتي ك گذشت چندتا زوج و خونواده ديدم كنار خيابون كه دعوا كرده بودن و واقعا ب نظرم فقط خستگي ترافيك علتش بود

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
شوخی بود،امضامو بخونی میفهمی

نه به اون زر نزن گفتنت نه به اون‌ختم صلواتت😂😂

خوشم‌میاد توی هر دو جناح هستی😄

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

آره خیلی

تازه ازدواج کردید اخه شوهر منم اوایل خیلی گیر میداد همش باید حواسم بود به لباسام کارام حرفام رفتارام حتی جلو مردای فامیلم نباید میخندیدم بدش میومد بچمون که بدنیا اومد دیگه اوکی شد خودش 

🤣🤣🤣رنگ مانتواسی  هم که بارون خورده بودوبهش چسبیده بودیم طوسی بود

ولی کاش بهش نمیچسبیدین،شماها که میدونین شوهرش چجور آدمیه.... 

ولی طفلک اسی،کاش شوهرش این بدبینیو و حساسیتو بزاره کنار هم خودش اذیت میشه هم اسی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه به اون زر نزن گفتنت نه به اون‌ختم صلواتت😂😂 خوشم‌میاد توی هر دو جناح هستی😄

بله من یه آدم بشدت عصبی و وحشی ولی مهربونو باشخصیتم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اسی ببخشید این حرفو میگما

من‌حس میکنم شاید اندامت خیلی قشنگه که شوهرت اینحوری قاطی میکنه

ببین مردا تصویرسازی ذهنیشون شدیدا قویه

چون همسرت مردا رو میشناسه بخاطر همین لباست که خیس شده چسبیده به تنت اونو دیوونه کرده

🍒دخترم🍒قلب من💚