2777
2789
عنوان

بیا و صادقانه جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 52 پست
اتفاقا دیروز یه تیکه اشغال نایلون دستم بود دیدم یه جا اشغال ریختن منم انداختم بعد اومده بودم خونه تو ...

بجاش در مورد زباله نریختن آموزش بده 

به اطرافیان به یکی تو صف نونوایی 

اینجا تاپیک بزن

هر کاری برای جبران 

من خیلی رو این مورد حساسم باورت میشه یکبار لیوان شیک و ذرت مکزیکی رو تا خونه آوردم؟

درستش همین هست 

توی طبیعت جمع آوری زباله خیلی دیر به دیر هست و یا حجم گردشگر زیاد هست. 

حتی گذاشتنش توی سطل های اونجا هم درست نیست 

بهتره تا شهر بیاریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ بگم تا الان اصن نریختیم قطعاً دروغه ولی خیلی رعایت میکنیم مخصوصاً خونوادگی 🙂 عزیزم من با چشای خودم میبینم هر بار ک اکثر یا بیشتر زباله های ک تو جنگلای شمال ، یا کنار دریا و ساحل و.... مسافرایی ک از جاهای دیگر میان تفریح شمال ، میریزن و بعضیاشون خیلی بی فرهنگن. میان خوش گذرونیشونو میکنن و میخورن و میریزن و میرن متأسفانه 🙁🙁

اگ بگم تا الان اصن نریختیم قطعاً دروغه ولی خیلی رعایت میکنیم مخصوصاً خونوادگی 🙂 عزیزم من با چشای خو ...

همینه که میگی 

انگاری نه تنها با اون نقطه کره زمین دیگه کار ندارن 

که انگاری روز آخر زندگیشون هست و هیچ بچه ای هم ندارن 

آخه یکی نیست بگه لامصب این اثر مستقیم و نزدیک روی زندگی خودت داره

همینه که میگی  انگاری نه تنها با اون نقطه کره زمین دیگه کار ندارن  که انگاری روز آخر زند ...

ارع واقن ، بعضیا دور از جون شما اونقد بی فرهنگن ک آدم دلش میخواد دیگ مسافر شمال نیاد چون با اومدنشون ، با کثیف کاریاشون دارن شمالو داغون میکنن . دیگ کاری کردن ک هوای شمالم دارع آلوده میش ، ببینین چقد کنار ساحل و دریا کثیفه یا سراوان شمال همش شده زباله  از بس ک رعایت نمیکنن

ارع واقن ، بعضیا دور از جون شما اونقد بی فرهنگن ک آدم دلش میخواد دیگ مسافر شمال نیاد چون با اومدنشون ...

همه ایران 

من هر کجا رفتم اولین چیزی که تو ایران به چشم میخوره زباله های زیاد هست

@توژاال   عزیزم رژیمت چیه ؟

کم خوری و فست انجام میدم

فست (روزه) رو از ساعت ۶ شروع میکنم تااا ۱۰ صبح

از ۱۰ صبح تا ۶ به اندازه ی کالری مجاز میخورم. البته کالریا رو نمیشمارم! دیگه دستم اومده چقد بخورم

شامم هم سبکه. شبیه صبونه ولی حجمش کمتر

کم خوری و فست انجام میدم فست (روزه) رو از ساعت ۶ شروع میکنم تااا ۱۰ صبح از ۱۰ صبح تا ۶ به اندازه ی ...

شام همون قبل از ساعت شش دیگه ؟

وای منم دیگه خیلی چاق شدم 

۶۶ شدم درحالی که قدم ۱۶۰هست 

قشنگ نه کیلو زیادم 

چهل سالم هم هست 

سه کیلو فقط امسال زیاد شده