2777
2789
عنوان

بیا و صادقانه جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 52 پست
شام همون قبل از ساعت شش دیگه ؟ وای منم دیگه خیلی چاق شدم  ۶۶ شدم درحالی که قدم ۱۶۰هست  ...

عه منم قدم ۱۶۱

همسن شما هم هستم

آره شام رو دیگه تا ۶ بخور

بعد از ۶ روزه بگیر. فقط نوشیدنی های بدون کالری بخور. چای تلخ. آب. قهوه. چای سبز و ازین چیزا

البته من همینارو هم نمیخورم

از ۱۰ صبح شروع کن. ۵۰ گرم نون بخور. ۲۵ گرم پنیر بخور با یه فنجون چای

یا ۵۰ گرم نون+ ۱ ق غ خامه+ ۲ ق م عسل یا مربا

یا یه دونه یا دو تا تخم مرغ آب پز + ۵۰ گرم نون و چای

ناهار ۱ لیوان و نیم ماکارونی

یا ۱۲ ق برنج و ۶ ق خورش+ ۲۰۰ گرم سالاد فصل یا ۱۲۰ گرم سالاد شیرازی 

شام شبیه صبونه بخور فقط حجمشو کمتر کن. مثلا نون ۲۵ گرم.... و باهاش یه لقمه بگیر و مدل ساندویج بخور

سبزی خوردن هر چقد میتونی بخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه منم قدم ۱۶۱ همسن شما هم هستم آره شام رو دیگه تا ۶ بخور بعد از ۶ روزه بگیر. فقط نوشیدنی های ...

وای ممنون ازت 

منم امضا بگذارم و بیام تو همین روند ببینم نتیجه چی میشه 

بدیش اینجاست که من میگرن دارم اذیت میشم گرسنه بمونم

خیلی ناراحتم ولی واسه وزنم 

وای ممنون ازت  منم امضا بگذارم و بیام تو همین روند ببینم نتیجه چی میشه  بدیش اینجاست ...

خواهش میکنم عزیزم

ببین پس سعی کن وعده ی شامت پروتئین زیاد داشته. چون پروتئین ها تا مدت زیادی سیر نگه میدارن

مثلا شامت رو تخم مرغ بزن

از همش مهمتر اینه که شب دیر نخواب

من ۱۰ دیگه میرم واسه خواب که اذیت نشم

خواهش میکنم عزیزم ببین پس سعی کن وعده ی شامت پروتئین زیاد داشته. چون پروتئین ها تا مدت زیادی سیر نگ ...

من همسرم تازه ۸:۳۰ میرسه 

تا دوش بگیره و شام بخوره میشه ده 

زود خوابیدن من زودتر از ۱۲ نمیشه

من مال بقیه رو هم جمع میکنم

اینم‌حاصل یه صبح تا عصر تلاشمه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من همسرم تازه ۸:۳۰ میرسه  تا دوش بگیره و شام بخوره میشه ده  زود خوابیدن من زودتر از ۱۲ ن ...

پس فست رو اگه میتونی از ۸ شب شروع کن

از هر تایمی شروع کردی حساب کن که تا ۱۶ ساعت روزه بمونی (حداقلش میشه ۱۴ ساعت)

باید هر روزم همون تایم باشه. عوضش نکن. نهایتا نیم ساعت اینور اونور بشه موردی نداره

اینجوری حتی هورمون های بدنت میزون میشن

شما که درجه یکی  چقدر خوب عزیزم  کاش همه اینقدر مسولیت پذیر بودن که حداقل خودشون زباله ن ...

زباله نریزن

درخت زنده رو برای تفریح آتیش میزنن زباله نریختن پیشکش

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
پس فست رو اگه میتونی از ۸ شب شروع کن از هر تایمی شروع کردی حساب کن که تا ۱۶ ساعت روزه بمونی (حدا ...

ع چه خوب گفتی باشه 

با ساعت فست مشکلی ندارم البته همسرم بدونه رژیم هستم ولی ناهار خوردم سختش نمیشه 

ولی فکر خوبی هست

ممنون که توضیح دادی باید ساعت مشخصی باشه 

ورزش چی ؟

گرچه از عرق کردن متنفرم 

ع چه خوب گفتی باشه  با ساعت فست مشکلی ندارم البته همسرم بدونه رژیم هستم ولی ناهار خوردم سختش ن ...

برای شروع ورزشت این باشه:

هر رووووز نیم ساعت پیاده روی آهسته ولی مداوم توی خونه

یعنی اگه حتی چند ثانیه توقف کردی باید دوباره از اول شروع کنی!

این روش رو دکتر روشندل برای شروع بهم داد