2777
2789
32 بازدید| 0 پست

سلام دوستان اومدیم شوش 

انقدر که فروشنده ها تعریف میکنن از اجناس گیج شدیم 

سرویس چینی چه برندی خوبه همینطور قاشق چنگال؟؟؟

علاوه بر قیمت مناسب کیفیتتتتت خیلی مهمه برامون

و اینکه از مغازه های خیابان صابونیان خرید کنیم بهتره یا داخل پاساژ

اگر فروشنده منصف هم میشناسین ممنون میشم معرفی کنید

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

زرین از خود زرین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

از من میشنوی ایرانی بگیر. اگه بشکنه دیگه دلت نمیشکنه😅 راحتم گیر میاد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و خواهرم چینی زرین و قاشق چنگال یونیک

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

من تازه سرویس چینی خریدم اول میخواستم خارجی بخرم قیمتش هم برام مهم نبود اما چینی های ایرانی مقصود رو دیدم تعجب کزدم آنقدر شیک بودن فکر کردم خارجی هستن سرویس بن چاینا برای کارخونه مقصود اما پشت سرویس  چیز دیگه ای نوشته 

من چند جا سوال کردم گفتن چون مقصود صادر میکنه و سفارشی هست این برند رو میزنند پشت ظرفها 

دیگه نمیدونم چقدر راسته

قاشق چنگال که فقط و فقط چمدونی بگیر ۲۴نفره یونیک ساده من ۱۳ساله دارم آخ نگفتن جنسشون عالی و سنگین و براق.

اما برای سرویس غذاخوری از من می‌شنوی چینی نگیر خیلی سنگینه و مهمونی بدی شستنش دنگ و فنگ داره برای مهمون آکروپال ۳۰نفره یا ۲۴نفره ولی ۳۰نفره بگیری بهتره اگه شکستن بعدا کم نمیشن برات  بگیر از این لب طلایی ها ساده و شیک ملامین شیک هم برای جلو دستیتون ۱۸نفره بگیر