2777
2789
عنوان

فکر کنم گوشتکوب برقیم سوزوندم 🫤

86 بازدید | 4 پست

خسته و کوفته از سر کار اومدم، برای میوه فریز شده ازش استفاده کردم، یک کم سفت بودن, بوی سیم سوخته داد. هنوز گارانتی داره، روشن هم میشه، برای مخلوط کردن مواد فریز نشده بو هم نمی ده، به نظرتون تا کامل نسوخته بفرستمش چکش کنن؟! گوشتکوب برقی دومی هست که به فنا رفته...

اصلا به چه دردی می خوره اگر زورش به توت فرنگی و موز یخ زده نرسه؟! 🍌🍓🍌🍓🍇

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

برندش چیه؟

شاید استراحت ندادی داغ شده

وگرنه ک آره باید یخم خورد کنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برندش چیه؟ شاید استراحت ندادی داغ شده وگرنه ک آره باید یخم خورد کنه

دقیقا، بیشتر به هوای همین بستنی میوه یخ زده دوباره گرفتم. این مارکش گوسونیکه، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا، بیشتر به هوای همین بستنی میوه یخ زده دوباره گرفتم. این مارکش گوسونیکه، 

خب اگ برای بستنی و شیک و اسموتی گرفتی میکسر یا خرد کن بهتر بود ک عزیزم..

هر چند همینم باید خوب عمل میکرد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب اگ برای بستنی و شیک و اسموتی گرفتی میکسر یا خرد کن بهتر بود ک عزیزم.. هر چند همینم باید خوب عمل ...

آره همینم وی ستش خرد کن هم داره، ولی ظهر خسته بودم حوصله ام نشد. 😏 حالا کاریه که شده دیگه، اگر دیدم بازم بو می ده می فرستمش تا گارانتیش تموم نشده 🫰