2777
2789
عنوان

شما بودین همیچین کاریو قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 56 پست
اره ولی خب من تا لیسانس خوندم بعد بیام طی بکشم؟😐من سال ب سال خونه خودمونو تمیز نمیکنم😅

گلم من با مدرک کارشناسی ارشد اونم دانشگاه تهران طی هم کشیدم 

با این نگاهی که شما داری حالا حالاها بیکار میمونی 

چون تو جامعه ای که داری زندگی میکنی برا کسی تجربه خیلی راه و سختی باید بری 

فکر نکن با لیسانس یا ارشد یا دکتری قراره سریع میز بهتون بدن برای کار 

طرف دکتری داره تو اسنپ هست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من با مدرک کارشناسی ارشد اونم دانشگاه تهران طی هم کشیدم  با این نگاهی که شما داری حالا حال ...

دقیقا آفرین حالا باور کن اینایی که میان میگن نه اصلا قبول نکن خودشون بیکارن من شاغلم حسابدارم شروع کارم مجبور بودم دفترمون رو طی بکشم الانم حسابدار یه شرکت خوبم 

ببین من باشم برای سابقه کار، حاضرم با حقوق کمتر یا حتی یه مدت کوتاه رایگان کار کنم، ولی با توجه به ت ...

جوابگویی به تلفن و پیگیری های تلفنی- کارهای اینترنتی- تایپ-هماهنگی برای بازدید -کارهای بانک- کارهای اینترنتی ، نظافت دفتر کار و کلا هر کاری که تو دفتر کار لازم باشه باید انجام بدی. 

کار من خیلی زیاد نیست ولی تنوع کاریش زیاده.

این لیست کارهاشه...

دقیقا آفرین حالا باور کن اینایی که میان میگن نه اصلا قبول نکن خودشون بیکارن من شاغلم حسابدارم شروع ک ...

دقیقا بیکارن 

کسی برای پول در آوردن اگه تلاش کرده باشه و الان مستقل باشه قطعا درک میکنه شروع کار سختی داده و کسی که تجربه نداشته باشه جایی با حقوق بالا و کار راحت دو دستی تقدیمش نمیکنن

دقیقا گلم منم از همبن جاها شروع کردم که الان خداروشکر برای 

خودم مستقل هستم

دقیقا آفرین حالا باور کن اینایی که میان میگن نه اصلا قبول نکن خودشون بیکارن من شاغلم حسابدارم شروع ک ...

جوابگویی به تلفن و پیگیری های تلفنی- کارهای اینترنتی- تایپ-هماهنگی برای بازدید -کارهای بانک- کارهای اینترنتی ، نظافت دفتر کار و کلا هر کاری که تو دفتر کار لازم باشه باید انجام بدی.
کار من خیلی زیاد نیست ولی تنوع کاریش زیاده..

لیست کاراش

دقیقا بیکارن  کسی برای پول در آوردن اگه تلاش کرده باشه و الان مستقل باشه قطعا درک میکنه شروع ک ...

من شما رو میشناسم🌹 عزیزم مطمئنا مستقل شدن هزینه داره و سختی زیاد و کسی تا این راه رو نرفته باشه نمیدونه باید چطور به قله های موفقیت رسید ما دوستانه یه چیزی میگیم دوستان دوست دارن قبول میکنن یا نه انتخاب خودشونه 

جوابگویی به تلفن و پیگیری های تلفنی- کارهای اینترنتی- تایپ-هماهنگی برای بازدید -کارهای بانک- کارهای ...

خب این اصلا واست سابقه حسابداری نمیشه عزیزم، چیزی هم یاد نمیگیری که بگی ارزشش رو داره. چه جای پیشرفتی داره؟! 

در واقع کارای منشی و نظافتچی رو یکی کرده انداخته گردن شما. 

ینی شما بودین قبول میکردین؟؟

من همه این کار ها رو زمانی می‌خواستم تو علاقم تجربه کسب کنم انجام دادم طی کشید پذیرایی کردم جواب تلفن دادن

و اینجور چیزا یا کار های سنگین مربوط به کارم

متنش رو بد خوندی گفته یکی رو میارم اون کار ها انجام بده تازه شما کار های بازرگانی رو انجام بدی

در کل برای داشتن تجربه باید از همینجور جاها شروع کنی تا تجربه نداشته باشی سطح بالاتر نمیتونی بری که

من شما رو میشناسم🌹 عزیزم مطمئنا مستقل شدن هزینه داره و سختی زیاد و کسی تا این راه رو نرفته باشه نمی ...

قربونت برم ببخشید من حافظه خوبی ندارم❤💞🌺🌹🥀🌷

بله درسته چون واقعا رسیدن به جای خوب صبر و پشتکار و تحلم یه سری راه هایی میخواد که یک شبه نیست

دقیقا 

انتخاب با خودشونه 

نسبت به ساعت کاریش حقوقش هم بد نبود منم سر همین گفتم پیشنهادش بد نیست