2777
2789
عنوان

شما بودین همیچین کاریو قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 56 پست

برو ببين چطوره

ولي لطفا تنها نرو و ي اقا برو

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نظافت نمیتونم کنار بیام. من خونه خودمو تمیز نمیکنم😂

بدون نظافت آره خوبه

ولی نظافت نه

متنفرم از نظافت کردن

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

نه چون از دیواره مطمئن نیس 

نه چون درس نخوندی نظافت کنی

نه چون حقوقش کمه

نه چون حالا گیرم نظافت کردی. تا کی؟ اون که برات رزومه نمیشه

نه چون با این شرایط چه واجب کرده برم سر کار. کمتر خرج میکنم نظافت نمیکنم. این مال کسیه که واقعا درس نخونده و کار دیگه گیرش نمیاد به خاطر اینکه مهارتی هم نداره و به پولشم بدجور احتیاج داره 

برای شروع کار طبق ساعت کاریش بد نیست 

نظافت چیز خاصی نداره نهایت شاید گرد گیری اینا بگن باشه

برو صحبت کن ببین در چه 

حد ازت میخوان

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه چون از دیواره مطمئن نیس  نه چون درس نخوندی نظافت کنی نه چون حقوقش کمه نه چون حالا گیرم نظ ...

اره دقیقا. ب پولش احتیاج ندارم ولی خو چون سابقه ندارم جایی قبول نمیکنن

مطمئنم ب بابامم بگم اصلا قبول نمیکنه

فمر کردید همین طوری شغل مهمی مثل حسایداری که صد در صد سابقه میخواد رو بهش ,پیشنهاد میدن معلومه که نه ...

اره ولی خب من تا لیسانس خوندم بعد بیام طی بکشم؟😐من سال ب سال خونه خودمونو تمیز نمیکنم😅

اره ولی خب من تا لیسانس خوندم بعد بیام طی بکشم؟😐من سال ب سال خونه خودمونو تمیز نمیکنم😅

ببخشید همچین میکی لیسانس گرفتم کار شاقی نکردی این روزا همه لیسانس رو‌ میگیرن تجربه مهمه حالا من نمیگم اینجا برو تصمیم خودته ولی اگر میخوای حسابدار حرفه ای بشی باید حتما از همین دستیاری و زیر دستی شروع کنی وگرنه باید بشینی حالا حالاها

ببین من باشم برای سابقه کار، حاضرم با حقوق کمتر یا حتی یه مدت کوتاه رایگان کار کنم، ولی با توجه به توانایی های خودم نظافت رو قبول نمیکنم، چون تو حیطه ای نیست که بخوام چیزی یاد بگیرم یا سابقه ای برام ایجاد کنه. 

در ضمن اینجور شرکتا معمولا نظافتچی با حقوق کم میخوان، ولی یه اسم دهن پر کن واسش میزنن که آدمای بیشتری بهشون پیام بدن.