2777
2789
عنوان

شما بودین همیچین کاریو قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 56 پست
لیست کار هارو دیدین؟واقعا ربطی ب حسابداری نداره اصلا🤦‍♀️

ببین دوست من، این حرفا رو باور نکن که کسی رو میاره. من خودم زیاد کار استخدام انجام دادم و با شرکتای مختلف کار کردم. میدونم این حرفا همش کشکه و اول و آخر کار ‌شما همون منشی و نظافتچیه که هر چی دلشون خواست بندازن گردنت. اینا رو به شما میگه 4-5 ماه میری به امیدی تحمل میکنی بعد که اومدی بیرون باز همینا رو به نفر بعدی میگه! 

بعدشم این شرکتی که فقط شما و ایشون توش هستی و کارمند دیگه ای نداره اصلا جای امن و مطمئنی نیست. اصلا جدای شرح وظایفت به نظرم بهش فکر نکن. پدرت قبول میکنه؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیست کار هارو دیدین؟واقعا ربطی ب حسابداری نداره اصلا🤦‍♀️

ببین باید بری تو دل کار و واقعا ازشون بخوای بهت کار مربوط بدن مثلا همین کارای اینترنتی یکی از وظایف حسابداره یا پرینت حسایب گرفتن حالا من نمیدونم دفتر چی هست ولی امتحانش ضرر نداره یکی دو‌ماه برو اگر دیدی پیشرفتی نداره بیا بیرون من بار اول بین یه عالمه کارگر مرد تو یه کارگاه سنگبری رفتم سر کار حتی باید به کارگرا هم سر میزدم یا حتی با راننده ای که سنگ میاورد سر و کله میزدم برام هم هیجان انگیز و هم سخت بود ولی بعدش رفتم جای بهتر و چون برام بیمه رد شده بود شد سابقه کار

ببین دوست من، این حرفا رو باور نکن که کسی رو میاره. من خودم زیاد کار استخدام انجام دادم و با شرکتای ...

خب من در مورد این که با یه مرد تمام روز تنها باشن نمیتونم نظری بدم بهتره خودشون امنیت هر کاری رو بسنجن

ببین دوست من، این حرفا رو باور نکن که کسی رو میاره. من خودم زیاد کار استخدام انجام دادم و با شرکتای ...

منم طرز فکرم مثل شماست ولی دو کاربر دیگه میگن از طی کشیدن ب ی جایی رسیدن

من ب خواهرام بگم صددرصد میخان تخریبم کنن.بابامم اصلا اجازه نمیده

ی جای دیگه ک رفته بودم گفت باید چایی بیاری منم گفتم در حد چن بار میارم.اومدم ب آجیم گفتم گفت خاک تو سرت چرا اینجوری گفتی

منم طرز فکرم مثل شماست ولی دو کاربر دیگه میگن از طی کشیدن ب ی جایی رسیدن من ب خواهرام بگم صددرصد می ...

ببین عزیزم ، هر کسی شرایط خودش رو میسنجه. 

منم میگم برای پیشرفت باید با بعضی چیزا کنار اومد، مثلا با حقوق کمتر یا حتی کارآموزی رایگان برای مدت کوتاه، ولی جایی که بدونی پیشرفتی در کار هست. چیز جدیدی یاد میگیری.

این شرایطی که شما میگی اصلا جایی برای پیشرفت نداره به نظر من و حتی ریسک هم داره سر این کار رفتن! 

نه عزیزم 

مناسب نیست 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سلام. من دارم میرم سر یه کار تو حیطه رشته خودم و کار صنعتیه( محیط صنعتی رو دوست ندارم) و شدیدا استر ...

سلما گلم خوب اگه تو حیطه تخصصی هست 

که دیگه عادیه گلم شما باید کم کم با محیطی که تخصصته عادت کنی 

مگه اینکه کلا از محیط صنعتی بدت میاد؟

به رشتت علاقه داری؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره دقیقا. ب پولش احتیاج ندارم ولی خو چون سابقه ندارم جایی قبول نمیکنن مطمئنم ب بابامم بگم اصلا قبو ...

خب اینم سابقه ای نمیشه برات. تازه از سابقه مهمتر تجربه ست که این نداره. به صرف اینکه دوس داری شاغل شی شاغل نشو اصلا ببین وظیفه ت چیه. بعنوان یه انسان الان وظیفه ت شاید چیز دیگه ای باشه