رژیم بگیر گلم من تحت نظر پزشک تغذیه هستم قدم 160 به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بو ...
مشهد نیستم عزیزم ،درخواست دوستی میدم حتما شمارشو بهم بده منم کم کاری تیرویید دارم پرخوری عصبیم دارم بعضی وقتا میگیره دارو چی بهت داده؟
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
میشه بپرسم دقیقا مشکل دختر تون از نظر انحراف یا تنبلی یا ضعیفی چی بود لطفا و چجوری متوجه شدید؟
پسرم.نارس بود و بچه هایی که تودستگاهن اکثرا انحراف پیدامی کنند یا چشمشاشون ضعیف گیشه تنبلی هم داشت از ابتدا زیر نظر متخصص چشم بود بعد که متوجه انحراف هم شدند بردم دکتر انحراف چشم چند تادکتر عوض کردم تا ایشون رو پیدا کردم واقعا محشرن
میشه بپرسم دقیقا مشکل دختر تون از نظر انحراف یا تنبلی یا ضعیفی چی بود لطفا و چجوری متوجه شدید؟
حین عمل نمره چشمش هم پایین اورد حتی الان باوجود یک کم ضعیفی چشم عینک هم دکتر گفته فعلا نزنه تنبلی چشمشم دران شد انحراف افقی اش راعمل کرد . عمودی فعلا عمل نمیخواد