2777
2789
۹۳ نیاز به اسلیو داره مگه  کم میکردی راحتا  من باشگاه میرم خانوما از ۱۰۰ کیلو ، ۹۰ و خور ...

رژیم و .. رو من تاثیر نداشت و دکتر هم گفتbmiبالای ۳۸ خیلی سخت دیکه کم می کنه

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
  رژیم و .. رو من تاثیر نداشت و دکتر هم گفتbmiبالای ۳۸ خیلی سخت دیکه کم می کنه

انشاالله که حل شده مشکلتون عزیزم 

برای سلامتیت دعا میکنم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم رژیمت رو رعایت کن وزنت برنگرده  ولی با این وزن چرا رفتی اسلیو چرا رژیم نگرفتی اص ...

فداتون میگرفتم باز چاق میشدم فشار هم اذیتم میکرد  و واقعا انگار تاثیر رو من نداشت ان شاله موفق و تندرست باشی

ینی دیگه هیچوقت چاق نمیشی؟مامان یکی از دانش اموزام عمل کرده الان از دخترشم‌ لاغرتره

رعایت نکنم چاق میشم چون اسلیوه ولی اگر بایپس میکردم چاق نمیشدم

ینی دیگه هیچوقت چاق نمیشی؟مامان یکی از دانش اموزام عمل کرده الان از دخترشم‌ لاغرتره

رعایت نکنه احتمالا برمیگرده 

خواهر دوستم رفته بود پیکر تراشی قبلش 90 کیلو بود رژیمش رو رعایت نکرد الان 110 کیلوئه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

رعایت نکنه احتمالا برمیگرده  خواهر دوستم رفته بود پیکر تراشی قبلش 90 کیلو بود رژیمش رو  ر ...

پیکر تراشی چجوریه؟من بعد سزارین شکمم بزرگ شد الان داره اب میشه ولی میترسم همه چربیا نره

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
فداتون میگرفتم باز چاق میشدم فشار هم اذیتم میکرد  و واقعا انگار تاثیر رو من نداشت ان شاله موفق ...

به سلامتی عزیزم انشالله شما هم سالم و موفق باشی 

گلم در رابطه با امضات یه سوال شرکت نفیس دستها منظورت همین شرکت نفیس هست که لوازم آرایشی و بهداشتی ک نمایندگی  کارخانه ایمان رو داره هست؟ 

چ خوب کاش یه عملم برای چاق شدن بود قدم ۱۶۸ یا ۱۷۱ هس وزنم۴۶ 🫤 سالی هم فقط یک کیلو زیاد میشم اگه خی ...

دکتر تغذیه برو😁و از خوردن حسابی لذت ببر

پیکر تراشی چجوریه؟من بعد سزارین شکمم بزرگ شد الان داره اب میشه ولی میترسم همه چربیا نره

رژیم بگیر گلم من تحت نظر پزشک تغذیه هستم قدم 160 به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بود به 91 الان 9 ماهه تحت نظر پزشک تغذیه هستم شدم 69 بدون گشنگی و عوارض 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم 

موفق باشی عزیزم خیلی ام عالی من سال ۹۸وارد نفیس شدم

مرسی گلم همچنین 😘

میشه درخواست بدم چندتا سوال داشتم راجع به کار البته لیدر نهایی و لیدر جنگی جواب میدن ولی خب نمیشه ازشون پرسید