رژیم و .. رو من تاثیر نداشت و دکتر هم گفتbmiبالای ۳۸ خیلی سخت دیکه کم می کنه
انشاالله که حل شده مشکلتون عزیزم
برای سلامتیت دعا میکنم
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
رعایت نکنه احتمالا برمیگرده خواهر دوستم رفته بود پیکر تراشی قبلش 90 کیلو بود رژیمش رو ر ...
پیکر تراشی چجوریه؟من بعد سزارین شکمم بزرگ شد الان داره اب میشه ولی میترسم همه چربیا نره
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
پیکر تراشی چجوریه؟من بعد سزارین شکمم بزرگ شد الان داره اب میشه ولی میترسم همه چربیا نره
رژیم بگیر گلم من تحت نظر پزشک تغذیه هستم قدم 160 به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بود به 91 الان 9 ماهه تحت نظر پزشک تغذیه هستم شدم 69 بدون گشنگی و عوارض 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤