2777
2789
عنوان

حالم بده

134 بازدید | 10 پست

شوهرم اصلن توجه نمیکنه به زندگی همش پیش خانوادشه

شهرامون یساعتی فاصله دارن ولی شاید در ماه ده روزش خونه خودمون نباشیم

همش به حرف اوناس

بنظرتون طلاق بگیرم یا بمونم؟

واقعن خسته شدم از این رفتارا

خداصبرت بده چندساله ازدواج کردی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسال  با اینکه تازه عروسم ولی انقد فاصلمون زیاده مواقعی ک باش نمیرم خودش میره چند روز میمونه

واقعا درکت میکنم شوهرمنم تاوقتی مامانش زنده بود همین بود الان ۴ساله فوت کرده دارم ی نفس راحت میکشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واقعا درکت میکنم شوهرمنم تاوقتی مامانش زنده بود همین بود الان ۴ساله فوت کرده دارم ی نفس راحت میکشم

اینا جوونن

منو دق مرگ میکنن و خودشون میمونن

ب دلم موند ی هفته پشت سر هم خونه خودمون باشیم

نمیدونم چیکار کنم

اینا جوونن منو دق مرگ میکنن و خودشون میمونن ب دلم موند ی هفته پشت سر هم خونه خودمون باشیم نمیدونم ...

باشوهرت حرف بزن بگو اذیت میشم ببین چی میگه تاحالا سده حرف دلتو رک بهش بگی؟

باشوهرت حرف بزن بگو اذیت میشم ببین چی میگه تاحالا سده حرف دلتو رک بهش بگی؟

عاره گفتم صدبارم گفتم ولی گوش نمیکنه

اصلن درکش نمیکنم حتا وقتی میدونه ناراحتم میره

احساس میکنم هیچ جای زندگیش نیستم

عاره گفتم صدبارم گفتم ولی گوش نمیکنه اصلن درکش نمیکنم حتا وقتی میدونه ناراحتم میره احساس میکنم هیچ ...

وای خدای بزرگ ینی ازته دل درکت میکنم میدونم چی داری میکشی خودم ۴سال اسیر بودم میگم ک الان ۴ساله دارم نفس میکشم بخدا نمیدونم چجوری راهنماییت کنم واقعا ما زنا مظلومیم 😔

وای خدای بزرگ ینی ازته دل درکت میکنم میدونم چی داری میکشی خودم ۴سال اسیر بودم میگم ک الان ۴ساله دارم ...

هعی خاهر

بیس سالمه ولی تو همین یسال ازدواجم بیس دیگ پیر شدم

هعی خاهر بیس سالمه ولی تو همین یسال ازدواجم بیس دیگ پیر شدم

سعی کن به نسون ندی ک داری حرص میخوری خونسرد برخورد کن از بد خانوادش جلوش نگو تامیتونی محبت کن میدونم سخته اما حتی الکیم شده ب خانوادش محبت کن ببین ی روزی چجوری خودشون بزنن ب تیپ وتاپ همدیگه شوهرمن بخاطر خواهرش مادرش کثافت کاری خودش زد توگوشم الان جوری بهم خوردن ک فقط وفقط عید ب عید همدیگه رو میبینن