2777
2789

۲۶ سالمه زانوهام مشکل داره از بچگی این درد باهام بوده خسته شدم دیگه توروخدا دعاکنید خوب شم به نیت تک تک تون آیت الکرسی میخونم خدا خیرتون بده الهی

انشالله خدا به بهترین نحو ممکنه شفات بده دورت بگردم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جوشان منیزیم بخور روزی یکی قطره آلن بیوتیک هم بخور دوتاش مفید برات عزیزم باز با دکتر مشورت کن و تو گوگل در مورد داروها که گفتم تحقیق کن

برات ۱۰۰ امن یجیب میخونم 🤲

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
قرص جوشان منیزیم بخور روزی یکی قطره آلن بیوتیک هم بخور دوتاش مفید برات عزیزم باز با دکتر مشورت کن و ...

الهی بحق آبروی حضرت زهرا خدا حاجت روات کنه یه دنیاممنونم ازت خواهر

قربون قلب مهربونتون برم الهی هرچی ازخدامیخاین بهتون بده 

قربونت برم

از خدا شفای مادر بیمارمو میخوام

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
قربونت برم از خدا شفای مادر بیمارمو میخوام

الهی بحق آبروی حضرت زهرا خدا خودش باخوب شدن حال مادرتون دلتونو شادکنه عزیزم براشون آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم

الهی بحق آبروی حضرت زهرا خدا خودش باخوب شدن حال مادرتون دلتونو شادکنه عزیزم براشون آیت الکرسی میخونم ...

حاجتتو خدا بده انشالله فداتشم