2777
2789

من عشق انتخاب کردم،،نمیگم وضعمون بده متوسطیم،ولی مثل بلاگرای تو اینستام نیستم،،همسرم همیشه تا جایی که در توانش بوده برام تهیه کرده ولی امروز ازش سرخ کن رژیمی خواستم و گفت فعلا پول ندارم،منم خیلی دلم خوش کرده بودم بخرمش ولی وقتی گفت ندارم اشکم عین سیل میومد خیلی دلم شکست گفتم لعنت به این زندگی،،تو اینستا فقط باید حسرت زندی این بلاگرا رو بخوری خودتم هیچی نمیتونی بخری،،،همسرم خیلی دوست دارم ولی ای کاش همون پول انتخاب میکردم عشق میخواستم چیکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر سرخ کن رژیمی اشک ریختی و از عشق پشیمون شدی؟؟؟

عزیزم حسی که به همسرت داری اسمش عشق نیست شاید عادت وابستگی یا دوست داشتن ساده باشه اما عشق اصلا اینشکلی نیست اصلااااا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شما با مقایسه زندگی خودت با بلاگر ها دودستی هم خودتو هم خانواده ای که ساختی رو داری نابود میکنی .

اگه خیلی برات مهمه خودت سر کار برو و حسرت چیزی رو به دلت نزار .نمیشه که همسرت همه توقع های شما رو برآورده کته...یکمی درکش کن ...اینستا رو ام بخاطر سلامت روانت پاک کن بدون که ضرر نکردی 

خدا اینستاگرام و ادمایی ک توش تبلیغ میکنن یا ب هر نحوی زندگی رو خراب میکنن لعنت کنه 

اخه سرخ کن چیه دختر 

دوس داشتی شوهرت پولدار بود ولی دوسش نداشتی یا لاشی بود؟

بچسب ب زندگیت 

اینستارو پاک کن 

منو همسرم یه ساله پاک کردیم خیلی راحتیم

عجب ممکن بود با پولدار هم ازدواج کنی بهت پول نده پس دلیل نمیشه

یا بگه من صلاح نمیدونم بخریم و .....

بلاگر هم خرجشو از لایک و کامنت شما و تبلیغ درمیاره

اگع ادم خوبیه برای یه ندارم که واقعی گفته نه از رو خساست ناراحت نشو