2777
2789
عنوان

هیچ وقت به خاطرعشق با مرد بی پول ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 40 پست
عزیزم مشکل تو‌بیپولی نیس ظاهر بینی هنوز ب بلوغ فکری نرسیدی

یعنی شما اینطور نیستید؟؟باور نمیکنم اینطور نباشید

به نظر من همه که هر روز هزاران زندگی لاکچری ببینن غبطه میخورن،،آدم دست خودش نیست ناخوداگاه مقایسه میکنه

یعنی شما اینطور نیستید؟؟باور نمیکنم اینطور نباشید به نظر من همه که هر روز هزاران زندگی لاکچری ببینن ...

چون تو این زندگیا بودم چقدم عول واسنرس دارن برا درست کردن ی استوری بعد ی دکور درست میکنن تو از پشت صحنش خبرنداری فقط اون قسمتی که تو میبنی زیباس اطرافش انگار بمب خورده 

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما پولدارا مزخرفه

من مستاجرم شوهرم کارگره

سرخ کن که هیچ ،کلی وسیله واجب دیگه هم ندارم ولی طرز فکرم این نیست

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
من مستاجرم شوهرم کارگره سرخ کن که هیچ ،کلی وسیله واجب دیگه هم ندارم ولی طرز فکرم این نیست

منم مشکلم یه سرخ کن نیست نباشه هم میتونم زندگی کنم 

فقط از این بی عدالتی دلم میسوزه

منم مشکلم یه سرخ کن نیست نباشه هم میتونم زندگی کنم  فقط از این بی عدالتی دلم میسوزه

خب اشتباهت اینه که خودت را درگیر اینیستا وبلاگرا کردی اونا کارشون اینه راه درآمدشون اینه

آدم به خاطر این چیزا زندگی خودش را تلخ نمیکنه

بعدم میگن تومسائل مادی به پایین‌تر از خودتون نگاه کنید نه بالاتر

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.