من عشق انتخاب کردم،،نمیگم وضعمون بده متوسطیم،ولی مثل بلاگرای تو اینستام نیستم،،همسرم همیشه تا جایی که در توانش بوده برام تهیه کرده ولی امروز ازش سرخ کن رژیمی خواستم و گفت فعلا پول ندارم،منم خیلی دلم خوش کرده بودم بخرمش ولی وقتی گفت ندارم اشکم عین سیل میومد خیلی دلم شکست گفتم لعنت به این زندگی،،تو اینستا فقط باید حسرت زندی این بلاگرا رو بخوری خودتم هیچی نمیتونی بخری،،،همسرم خیلی دوست دارم ولی ای کاش همون پول انتخاب میکردم عشق میخواستم چیکار
کسی که بخاطر یه سرخکن اساس زندگیش رو میکوبه و چشمش به زندگی بلاگراست؛ واقعا باید یه فکری به حال خودش بکنه؛ واقعا!
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
آخه زندگی کثیف تر از زندگی بلاگرا هست که حسرتشو میخوری😅
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
کاملاااااا موافقم👌از بچگی همه تومغزمون حتی تو فیلما گفتن عشق مهمتره ولی وقتی سنت به ۳۰ میرسه میفهمی عشق کشکه تنها چیزی ک باعث خوشبختیه فقط پوله ایکاش اینو به بچه هامونم یاد بدیم تا توهم عشق بدبختشون نکنه
این اینستاگرام با جوونامون چه ها که نکرده....ول کن خانم عشقتو به یه مشت چیزای بدرد نخور زیر سوال نبر از داشته هات لذت ببر و خدارو شکر کن همون چیزایی هم که الان داری ارزو خیلی هاست.....من خودم 18 سالمه میتونم جلوی خودمو بگیرم و تو اینستا نرم شماها نمیتونین ینی؟ این اینستاگرام پر دروغه و از وقتی واردش میشین در ذهنتونو باز میکنین که کلی اشغال بریزه توش
یک عدد دختر انقلابی:) چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه» چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙 شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡ #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم. تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡