2777
2789

بچه ها یه ماه نشده اسباب کشی کردیم طبقه بالامون راه میره صداش میاد شیر ابو بازمیکنه صداش میاد

انگار دیروز نذری پخته ، از سرشب تاالان صدای ظرف شستنش داره میاد

همسرم عصابش خورده گیرداده میگه من تحمل این سروصداهارو ندارم باید اسباب کشی کنیم بریم

من تازه وسایل خونه رو چیدم چجوری به فکر اسباب کشی بعدی باشم😔

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشم جابجا میشم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

همیشه که نیست

یکم شوهرت تحملشو ببر بالا

مگه ادم جونیشو سر راه اورده هعی اثاث کشی کنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دگ بهتر از بحث و جدل و اذیت شدنه

خیلی ناراحتم هنوز خستگی جابجایی از تنم درنیومده

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

ب این سرعت میگید بریم ؟ حالا ۴ روز صبر کنین شاید بیچاره مهمون داشته یه روز همیشه ک اینطور نیست

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام عادت میکنید تلویزیون روشن کن حساس نشه

اخه کل شب صدا میاد شیرابو بازمیکنن انگار سیل اومده

ب این سرعت میگید بریم ؟ حالا ۴ روز صبر کنین شاید بیچاره مهمون داشته یه روز همیشه ک اینطور نیست

میدونید مشکل از ساختمونه عایق نیس کاش میشد روز اول فهمید