❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
اگه آدم اهل خیانت نباشه احتمالا تربیت خونوادش اینجوریه و طبع سردی داره
تبریک بگو معمولا سرد ترین آدما هم دلشون توجه می خواد حالا یه کیک کوچیک هم خودت درست کن
اگه دیدی بحث قیمت میکنه به این دلیله که تو فقر بزرگ شده 🙂
زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
اگه آدم اهل خیانت نباشه احتمالا تربیت خونوادش اینجوریه و طبع سردی داره تبریک بگو معمولا سرد ت ...
چقدرعالی نظردادی دقیقااااااتومحیط خانوادگی مردسالاربزرگ شده و ازهمون اوایل سردبودبرعکس من که خدای احساسم .....مرسی ازنظرت....بعیدمیدونم متولد۸۳باشی پخته ترازین حرفایی
چقدرعالی نظردادی دقیقااااااتومحیط خانوادگی مردسالاربزرگ شده و ازهمون اوایل سردبودبرعکس من که خدای اح ...
ممنون نظر لطفته
تجربم زیاده یعنی تو این محیط بزرگ شدم یه پدر دقیقا مثل شوهرت و یه مادر مثل خودت دارم
زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤